:: FRIENDSHIP AWARD 2009 ::


best jugak kumpul award..
klu ada lemari
mesti dah nak dekat penuh dah
heheheee..
tenkiu arina & umik
both adalah membe opis ku di SPRM


rules :
-letakkan logo award ini ke blog anda
-anugerahkan award ini kepada 10 blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
-pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui 'backlink' dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.
-informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
-berbagi cinta & sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

nak share award ni ngan korang plak :

ross mama khairin
lynn mama double A
nasaoji
ekin
nojah
mamamanja
arnirina
widelia

4 comments:

Mamamanja said...

alahai... terharu tersenarai dapat award nih
mekasih babanyak... lebiuuuu :)

MRS. K said...

mamamanja
::sama².. lebiu tu..

♥ EeiNz ♥ said...

"ekin" tu saye ke atau ade ekin lain?? hehehe...klu saye, terharu cz ade lam list & maceh yek ;)

MRS. K said...

eeinz
::oh puan ekin, awaklah yg dimaksudkan itu..