:: GAMBAR PROFIL BLOG ::


**tag dari puan ieza**

1. Letakkan gambar profile anda



2. Terangkan apa maksud gambar itu?

ermm..
susah nak jawab ni coz memang takde maksud pape...
hehehehe..
**gambo tu masa jamuan raya opis lama aku kat picc*

3. Kenapa pilih atau letak gambar itu?

sebab gambo tu je cam center 'n' close up muka aku..
hahahaa... hehehehee..

then, aku cam ayu je kan??? heheehee.. pasan lebey..


ok.. done.. aku nak korang buat plak..
sonang jer...kelentong skit jer.. hehehe..
  • kak nor (mummysyafie)
  • kak ida (mama aqil)
  • mislina (mama chaee)
  • zulira (ibu umi n acad)
  • ekin (ibu sarah)
  • odah (bakal mak budak)
  • shima (mama pu3)
  • dokter muda totinx
  • anie (mama qiesha)
  • linda (mama zhea)
  • cikgu taufik (bakal adik ipar aku..hehehe)
  • aleeya (mummy damia)
  • puan shana said

**panjangnye list aku..

8 comments:

SyaNa said...

adekah pn shana said tu daku??
maaf la ye
daku da buat itu tag
kekekee

MRS. K said...

ohh.. puan syana dikecualikan..

Totin Jamain said...

takde nama i pon
kata sruh i buat tadi
canee nak buat nieee

MRS. K said...

eh tot..
ade la name u tu..

Totin Jamain said...

ngelattttttttttttttttttt
smalam takdeeeeeeeeeeeeeeee

mummysyafie said...

akak kena gak ke k? nanti akak wat iyer..

Aleeya said...

alamak kena tag ker...larikssssssssss

ceKgu tAufiK said...

wahh...name aku pon ader ke? terharunye..kehkeh..sori la, baru sempat nak jenguk nih..al maklumlah hari2 terakhir sebelom pencen nih..byk btol keje..mark bebudak x key in lg nih..huhu..mekaseh kak..geram btol tgk ekspresi muke anak akak tuh...huhu..da,,,