:: IN PROGRESS ::

sabtu lepas sempat turun padang tgk progress umah yg kubeli
almost 85% siap..
aku ngan mr k tengah pikir² either nak duduk or sewakan
memang kitorang plan beli umah area 'u'
senang nanti, klu tak nak duduk, leh sewakan kat student
tapi tu laa.. jauh skit dari tmpat keje..


.: BAITI JANNATI :.
view depan umah.. ada taman mainan..

14 comments:

Hazlina Shahrel said...

bestnya... umah dah nak siap..

SyaNa said...

best nye...
bile la impian ku akan tercapai..huhu

PuteriSatu said...

Salam kenal dari akak n family....
Ibu Hadif beli rumah kat mana ni....? akak tengok cam lebih kurang design umah yang akak beli je ni....

Adakah kita bakal berjiran....????

MRS. K said...

hazlina
syana
:: yea..yea..umah da nak siap!!

MRS. K said...

puteri satu
:: beli kat nilai kak..
bejiran ke kite ni kak??

♥ EeiNz ♥ said...

syoknye x lama lagi dpt dok umah sndiri ..
umah kin bru 75% siap..
nilai??
jauh x jauh gak dr sni kan..
klu nk sewa kan kt student ok gak tu..
tp depend la kan kt k & asben
kot² sayang plak nk sewakan kt student...hihi

PuteriSatu said...

mrs k...

yerla....akak pun beli kat Nilai ...Acacia Park kan...??? Umah akak mengadap ke USIM...umah ibu hadif membelakang USIM ke...??

MRS. K said...

puteri satu
:: ye kak.. kite berjiran la nampaknya.. beshhhnyer.. umah saya betul² dpan taman mainan.. membelakang usim..

ekin
:: akan difikirkan..macam nak,macam tak nak..tgk la..hehhee.. nak gak dok umah atas tanah..

arnirina said...

cantek umah..x syg ke sewa kat org?

PuteriSatu said...

ibu hadif...

alahai...sorang lagi akak jumpa kat dunia blog ni bakal jiran akak...
apa pun....selamat berjiranla kita...janganla sewakan..jomla kita duduk sana beramai-ramai....baru meriah....akak memang sentiasa je mencari bakal jiran akak...

MRS. K said...

arnirina
::memang sayang.. tapi...
heheee..

puterisatu
:: ye kak.. saya pon dah kenal 2 orang jiran saya.. sebaris ngan rumah saya.. membe opis hubby.. campur akak - 3 la..

PuteriSatu said...

oh ya ke....bestla dah kenal sebelum duduk kan....?

akak dah lama tak gi tengok progres umah akak tuh....last akak gi bulan 2 dulu....ingat nak tunggu siap pasang pagar semua baru nak gi lagi...

PuteriSatu said...

ibu hadif dok kat maner n keje kat maner ye?

peRinDu seNja said...

huhu...umah yg xsiap 2 dpn umah aku jer..