:: MUSIC PIANO ::


aku beli music piano ni utk rangsangkan pendengaran hadif
ye la.. risau gak kan sbb kes ari tu...
murah sajork.. RM10 sahaja!!
beli di kedai borong mainan kat chow kit
ok la kan..buat belasahan si hadif ni..
byk giler mainan kat situ
semua murah²..
tapi klu korang penting kan brand
ikut suka la kan.. duit masing²..
hehehee..

8 comments:

fantaghirolynn said...

selalu gak beli mainan kat situ.. kanak2 cepat boring.. apasalahnya murah ke mahal ker.. kalo murah boleh beli selalu, kalo mahal.. lmbt sikit la gamaknya

♥ EeiNz ♥ said...

hehe..klu ikinla, xkesah pun brand ke x ;)duit masing² kn ...so, cane ngan hadif nye hearing skang nih K ?

ratna said...

bagus gak mainan tu. selalu gak saya pi kedai2 mainan kat chow kit tu. hari tu bday anak yg sulung, saya beli mcm2 utk persiapan bday..mmg dpt murah.

PuteriSatu said...

akak....mainan 2 henggit pun akak beli..hiks...

Mamamanja said...

ala..MM kengkadang beli mainan anak kat pasar malam jerk

Monalea Ismail said...

sonoklah hadif dapat mainan baru.

Haslinda said...

amboi..sakan dia main pianoo

riena said...

amboi dh pandai main alat muzik..mau jadi kassim selamat ka???hehehhehehe...