:: Hangat di Pasaran ::

Latest mouse pad

cilok gambo ni kat web ni... abis la pasni.. laki aku dok ngadap lappy je la gamaknya..

17 comments:

Queens said...

ekekeke kat ner jual eh nk beli ah

baBe_ieza said...

fuiyooo..kalo camne laki2 kiter suker la mengadap PC je ..huhu

bukhairiah said...

ini amat bhy nie..jgn biarkan hidup laki anda dselubungi misteeeeriii....

MRS. K said...

Queens - ntah la.. ade ke benda alah ni??

babe_ieza - adooiii..tak bleh beli camni..

bukhairiah - ayarkkk.. sgt bahaya..

umie said...

hahaha...hebat la n3 ko kali ni k..

aleena said...

hakhak..mouse pad camnie kelaka kot:D

Zetty84 said...

Yuhuu....hubby zati pon kalu da benda ni...dok ngadap PC gak ni..!!! hikss...best ar n3 kali ni kay... ;p

Anie said...

heee..hee...ada gak mcm nih yer..

♥ EeiNz ♥ said...

xsnonoh tul mouse pad cmni...hihihi

Mya said...

tapi cool la yang... bra pink lagi.. awwwmm... :p

MRS. K said...

umie - hahahaa..hebat ke??

aleena - kelako dan seksi

zetty - sama la kite

anie - mmg ada

eeinz - tu la pasal..

syariza09 said...

Kita tgk pun dh geram,gamaknya kalo laki kita tgk mesti lagi dorang geramkan!!!

MrS. F!zA said...

wow!!! geramnnye!!! cm nk men picit2...hahahaha

DYLA said...

aduhai mrs. K. ari ni baru sy sure mana satu blog awak tau!

puas mencarik2.

sbb bila sy klik profile tu dia kuar benda lain.

mcm best lak mouse pad tu

.:Fae-Yust:. said...

kehkehkeh...=D

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

adoila... melekap terus tgn kat sini.. marabahaya ni...

Mamamanja said...

keras ke kenyal??