:: Peraduan Bayi Ter'Q' & Fotogenik ::


hasilnya...
'gambo ni aku snap dr gambo ori pakai henpon- malas nak scan'


sabtu, beli barang dapo kat billion pkns bangi
nampak bunting contest baby gantung2 kat kedai gambo
peraduan baby ter'Q' dan fotogenik
apa lagi, terus zass...
aku pon taktau ape yg ter'Q' tu
kiut ke? cute ke?

kena beli barang baby rm20 ke atas kat billion
then, baru layak masok contest ni
pas isi borang, terus snap gambo kat kedai gambo
kena caj bayaran rm10 ye utk gambo tu..

so, mummy2 yang berminat nak join
leh serbu billion near u..

13 comments:

Arin said...

dulu waktu adik belajar di KYPM Mara Bangi taun 90's, selalu menyinggah di Billion nih..kira dah lama sungguh gak le Billion kukuh di Bangi..

MRS. K said...

arin - tu la pasal.. lama gilos.. bisnes ok kot

Anie said...

masuk..masuk jgn tak masuk mana tau ada rezeki..

dulu pernah masukkan qiesha..dpt saguhati..

Ramai giler yg masuk masa tu..jenuh nak cari baby mana yg kiut..he...he...

Zetty84 said...

Amboi...pandai hadif posing yer cayunk...!!! Hopefully dpt no. 1 erk...

MRS. K said...

anie - yep..mesti masok!!

zetty84 - uhuh.. jenuh gak tu suh dok diam..

mummysyafie said...

lama dah tak gi sana K. tapi barang² kat sana oraii gak kan

riena said...

rajin benor ko masuk contest K..hehehehe...glamor btul hadif...

MRS. K said...

mummysyafie - ok la kak tp sayur cam mahal la..

riena -sesaja

mRs.aJaQue said...

oyehhh..glamer la baby hadif..mak nyer leh tmpang glamer skali tuh..

Queens said...

isk.. nak ke billion tuh lar
lecehh..
billion kajang tu nk parking seksa..
tapi siok jugak kalo dpt masuk contest nih kan

aRe_uDear said...

haloh3x.. tomeyynyerr dak nie..

Mamamanja said...

mmg 'Q' (q tu tuk cute eh???)

p/s: lagu jiwang td dah jadi tag atas permintaan syana. makanya anda telah di tag hahahaha

aleena said...

cute2..
boley menang:)