:: Malaysia Oh Tanah Air Ku ::

selamat pagi Jumaat u alls..
yeehhaa.. cuti weekend datang lagi..
tak sabar nak tunggu esok!!
sebab ape? aku n FIL nak cuti² mesia..
ke mana kali ni? meh aku kasi hint skit..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
flowers everywhere.......
masih tak tau??
more hints..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ok, dah tahu??
yes, we're going to Cameron Highland!!
teringin nak gi, tgk blog kengkawan ramai yang pegi CH
tapi skang kan musim ujan, so takot gak klu pegi dok lam bilik je
nak kua jenjalan, ujan la pulak..
tapi, doa² la tak hujan..
klu sempat, nak terjah semua pelusuk CH
hahahaaaa... giler tamak!!
.
so, tahon ni adalah tahon melawat Malaysia bagi family aku
InsyaAllah, klu takde pape aral melintang..
.
last 2 weeks dah pegi PD
esok, nak pegi CH
then, klu jadi, bulan 10 ni ada family day opisku kat Melaka
then, November, nak sambut 1st besday Hadif kat Langkawi
flight, hotel sume dah booked.. (giler awalkan?)
hehehee.. semangat lebih..
.
yang pasti, kat Malaysia ni byk tempat yg boleh kita lawati..
so, jom cuti-cuti Malaysia...

5 comments:

Zetty84 said...

Morning kay...wah...
cuti2 m'sia sakan nih..!!
cam jadi agen pelancongan lak...
bestnyer...leh la ang bli bunga bulat2 cam erni bli kat zati tuh.. ;p

♥ EeiNz ♥ said...

bes nye jalan² K
tcre yek ;)

Elyn said...

wow nk pi CH?? besh nye. lame gile x jejak sane..... windu bau sejuk tanah tinggi!!!

aku lah arween said...

wahhh bestnyer

rase2 nyer last g CH time sekolah rendah kot hahahaha

lovelywa said...

igtkan nk gi tgk floria..rupenye gi CH ekk..hehehe..fuh..best gile dpt gi jln2..tempat sejuk lak tuh..tp la ni tak sejuk sgt dah..mlm ar mayb sejuk sket kot..anyway..selamat cuti2 mesia..