:: Rumahku Hampir Siap ::

yeeehaaa...
last week sempat nengok progress umahku di acacia park
alhamdullillah...
aku rasa almost 98% siap
ada skit lagi kena touchup..
umah bakal jiran aku blogger femes mama aqilah dah dikunci
umah aku rasanya tak lama lagi kena kunci gak tu..
tunggu nak dapat cf kot..
ape² laaa.. asalkan siap seperti dijanjikan..
umahku syurgaku..
masih berkira² nak duduk or sewakan...
ermmm...
tangkap gambo jab sblm masok umah..
wajah ceria hadif masok umah...
hehehee...
sabar ye syg..
tak lama lagi leh la dok umah sendiri
nanti aku upload gambo dalam umah ek
ada la jumpa satu penemuan tak terduga dalam umah tu..
dalam master room lak tu
cepat² aku laki bini cabut kua...

tunggu!!!

20 comments:

nasaoji said...

dah bl umh,?..advnce seh...

yerr..umh adalah aset/investment...

leh sewa kan jugekk..

Queens said...

wahhh besarnya rumah..
nnti buat open house jmput kiter yer..

ross said...

pe dia?faitit laa buat entry baru..xsabo nk tgu citer pasal tue..

MY HEART said...

Uik Dik,

Nape nak sewakan?? Duduk je le heheh... Kalo sewakan buat rosak rumah jer.. baik wat cam akak ni ha.. ada umah sendiri rasa seronok nak hias berbanding rumah sewa.

Zetty84 said...

Wah...bestnyer...nape nk bg sewa...? and dok je la umh tu...br lagi tu...syg kalu bg sewa...cik hadif gumbira la nk msk umh baru...!!! ;p

umie said...

wah..best nyer dah beli rumah..
K jumpe aper tu?

Anie said...

cantik umah...jgn lah sewakn...sayang lah

~Firsya~ said...

waaa,suke ye hadif tu msok umah br,lawo plak tue umah kamoo...jumpe ape tue dlm master bedroom?nie yg xsbr nk tggu next entry nie

Jiey^Mien said...

wahhh.. besnya.. berjiran ngan mama aqilah yea.. bleh la wat gath nnt..
=)

MRS. K said...

nasaoji : beli time muda ni, cpt skit abis utangnya

queens : insyaallah..

ross : takde pape pon..

my heart : tgh pikir ni.. takpe, byk masa lagi nak pikir

zatty :mmg la best.. tp jauh skit la nak ulang alik keje

umie : best.. best.. tunggu

anie : semua org cakap camtu

firsya : hehehe.. takde pape yg menarik pon.. saje buat gempak!! haha..

jiey : ye..ye.. jiran ng mama aqilah.. meh la buat gath kat nilai nih..

~aSHa~ said...

wah bestnye umahdia..beso....tak sabo nak tgu entry baru tu...pe penemuan tu

eija28 said...

syoknyer umah baru nak hampir siap....ada apa kat dlm master bedroom tu??suspen gak nie...nanti sambung citer tau...

PuteriSatu said...

hai jiran mama...ahaks...

ha...jumpa apa lak kat dalam rumah tu... aiseh.... insyaallah kita dapat kunci sesama nanti ni rasanya... menurut developer... dalam pertengah atau akhir Ogos..insyaallah kita dapat kunci... doakan semoga segalanya dipermudahkan ye kay....

riena said...

k,,,lawanya rumah bape rm lak umah mcm tu skrg eh??? acacia park katne??? xpnh dgr pn!!!! hehehehe

DYLA said...

ooooo dekat2 ngn umah mama aqilah ye.. syok la mcm ni...

u keje kat ne ye?

♥ EeiNz ♥ said...

ala K nih...
duduk laa..
ape lak nk sewakan ...
sayang...huhuhu

pastu berulang
xjauh pun
kin nti ni pun igt nk berulang jek sban - putrajaya ;p

Mya said...

duduk la yang... cam sayang je nak sewakan.. sbb cantikk sgt..

sanibagus said...

hah berjiran kita.. ni rumah no. berapa?

sanibagus said...

Bila nak dapat kunci.. dengar kata lepas raya dah bole masuk..

http://acaciapark.wordpress.com/

Farasela said...

citer le penemuan apa...x sabor nie...lawa ye umah...senang nati dah ada umah sendiri...