angin kus²

.
aku agak geram ngan kedai perabot satu ni...
janji tiga hari nak anta
tapi skang dah tiga minggu... hampeh jer...
memang la aku beli rak buku je
tapi jangan la buat customer camni
tiap² ari mr. k call, ade je alasan
1st alasan masa sminggu tak anta coz terlupa nak order kat HQ
then, stok takde, kena tunggu lagi
bila dah ada stok, driver pulak takde...driver tak angkat tepon la..
byk je alasan..bengang jer...
aku nak raya tau, nak kemas umah
rak tu nak pakai susun buku!!
.
pas ni sori naik lori la aku nak g kedai ko lagi..
blacklist sama valencia!!
.

8 comments:

Arin said...

pergh..ini macam kes mmg sakit ati wooo..nampak sgt kita nih dikotak katik kan..

Misbehave said...

ishhh mmg sakit ati kalo da beli barang perabot pastu dorang lengah2kan delivery.

duit nak cepat tapi barang anta lambat! grrrrrrr!

aku plak yg emo..hehe..

Elyn said...

BOLD kasi besar sket VALENCIA!!! biar dierang tau kuasa pembeli!!

MY HEART said...

k,
valencia katne? Akak pun penah kena satu kedai kat bangi. Kedai perabot mahligai.. sampai 2 bulan ko.. akka tunggu perabot akak tak sampai2.. tensen jer..

hajarus said...

uuuiissshhh... lamernyer delay.. dr janji 3 hari jadi 3 minggu... teruk la service diorang.... patut pun mrs. k blacklist kedai tu....

nasaoji said...

hohoho...p boli kat care4, kompem dpt segere.. :)

MRS. K said...

Arin
Misbehave
~ sgt sakit hati woo.. rumah dah besepah ni..

Elyn
~ hhuhu.. tak smpai ati nak bold besar..

My heart
~ valencia kat seri kembangan

hajarus
~ mmg teruk pon servis.. masa nak bli tu mulut punya manis

nasaoji
~ kan? care4 je la nampaknye

MuMMy 2 Haqq said...

ayoooo..itu olang aaa..sudah dapat untung buat2 lupa pulak!