gantung blog..

.
aku rasa start esok ramai dah yang cuti raya
pakat blik kampong masing²... sonoknye...
aku jugak yang keje sampai jumaat
bosannye... orang makin lama makin sikit kat opis ni...
mesti buhsan gilak...
.
taon ni turn raya umah hubby
beraya di kolumpo la aku nampaknya..sedih...sob..sob..
tapi takpe la, toleransi tu kan penting...
tak kisah la raya kat mana, as long masih bersama keluarga kecikku ini...
.
so, sempena bulan syawal yang bakal menjelang,
aku dan keluarga menyusun 10 jari pohon ampun dan maaf
untuk pengunjung blog dan kawan²
mintak halal semuanya yea...
bergembiralah di pagi syawal dengan keluarga tersayang....
.
so, aku nak umum blog aku akan digantung smpai minggu depan..
hehehe... nak raya sakan!!
act, kampong aku kat perak nun tak dapat coverage berukband laa..
dilindungi bukit-bukau gunung-ganang...
nak call henpon pon susah...hehehe...
so, tak dapek la nak hupdate...
.
bile dah blik sini aku hupdet ye...
.
Selamat Hari Raya Aidil Fitri
Maaf Zahir dan Batin

.

12 comments:

hatiberbunga said...

Selamat Hari Raya..!
Maaf Zahir Batin juga... :)

~Firsya~ said...

slmt ari raya ye mrs k.nnti jgn lpe dtg umah...blk perak ker?nnti leh jmpe

Dee said...

selamat hari raya & maaf zahir batin..nti amik kad raya kt blog dee ye..

MY HEART said...

Ate yong,

Perak kat mana?? hehehhe

MRS. K said...

hatiberbunga
~ slamat jugak

firsya
~ meh la datang tepeng..

dee
~ ok..slamat ari raya

my heart
~ kat tepeng kak..
loghat ke arah penang/kedah

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

saya pun keje sampai jumaat....

salam lebaran kak....

ibuayu said...

seronoknya balik kg jauh2 ye...Selamat hari raya

Intan said...

To Mrs. K & family,

Intan nak ucapkan Selamat Hari Raya. Maaf Zahir & Batin ye :)

Luv...Intan

Elyn said...

selamat hari raya mrs K...... KL beraya di mana??

Zetty84 said...

samat ari raya...
ang balik taiping bila wei..?
nanti kalu free, mai la penang no...

Misbehave said...

selamat hari raya, maaf zahir batin mrs k :)

PuteriSatu said...

selamat hari raya jugak untuk bakal jiranku ini... maaf terlanjur bicara ye...