Acacia : Plaster Ceiling

.
tengahari tadi sempat g tgk umah jab
tengok ape yang dah setel..
slalu nye laki ku je yg pegi tgk kontraktor buat umah
so, ari ni rehat lama skit, leh la melawat tapak..ahaks..
.
so far, aku puas hati la hasil keja dorang
kontraktor ni kawan baik laki ku
harga memang leh kowtim giler²...
aku buat plaster ceiling ni dari ruang tamu smpai ke dapo
harganya cuma RM1200
murah kan?? kan??

.so, oleh sebab murah, lakiku nak buat plaster ceiling kat hall atas
so, harga dalam rm800..kowtim dapat la rm600
.
meh la layan gambo plaster ceiling ku
downlight blom pasang lagi..
buat yang simple jer... save bajet maa...
asalkan ado.. hehehe..

.
.
p/s ~ ramai yang tanya no. kontraktor.. sorry to say, die dah pindah ke Melaka rasanya... so, memang tak dapek den nak nolong...


Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

25 comments:

bukhairiah said...

wa...lawonya plaster ceiling tu....

PuteriSatu said...

uiks...murahla tu kay.. cantik pun cantik.. akak tak berapa minat sangat yang ukir-ukir tuh... tapi okla memang murah 1200 sampai ke dapur kan...

Diarihatiku1976 said...

wahhh.. samalah ngan member akak si mama aqilah.. dia pun beli umah kat acasia park nilai gak.. tgh sakan buat plaster ciling, Kicthen cabinet dan grill tu.. dia nak duk bulan november ni..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

chantek nyer siling tu.....
memang menarik...
harga pun murah....
=]

Misbehave said...

rege cam murah je. leh mintak contact no. ni..hehehe.

riena said...

cantik la tue k..kalau buat gah2 takot cik T masuk menetap lak..hahahahhahaha...ok la tue...

bOnda said...

K, nanti bOnda nak kOntek kOntraktOr tu yek! bOnda duk desa anggerik ni jerr (depan acacia/seberang jalan) =)
thanks!
=)

bOnda said...

K, nanti bOnda nak kOntek kOntraktOr tu yek! bOnda duk desa anggerik ni jerr (depan acacia/seberang jalan) =)
thanks!
=)

Faina Arisya said...

murah cukup murah.. nak2 pulak dengan double layer tu.. memang murah.. cantik laa kipas hitam tu.. pernah nampak rumah jiran yg dah menetap kat sini.. lampu, kipas, meja makan.. serba hitam.. hitam itu menawan..

lovelywa said...

kay..cun gak ciling tu..klau leh kautim besh tuh..meh ar no. fon org tuh..leh gak akak nk shantik2 kan umah nnti..heheh

MRS. K said...

ok..ok..nanti sesapa nak contact no tu, roger saya eh..

Deelira said...

cantik la kay..
shuke shuke.. :D

hatiberbunga said...

ha.. murah pun murah..
cantik pun cantik..
koklusinya, nk jugak no.kontek nyer tu!

adda said...

cantekknyer

::Mamalyna:: said...

chantek...chantek...dan murah...murah...

MY HEART said...

Cantik le K. Kalau akak nak buat sama boleh x?? Bole bagi contact number bole??

Dee said...

napa x buat yg modern sket..tp yg ni pun cantik gak..

iem said...

salam K,

Cantik plaster cilling tu...
nk mintak no phone boleh..

email saya imtinanzk@gmail.com

naziffa said...

Salam, boleh bagi contact no yang buat plaster ceiling tu x? heheh cantik sangat tgk die buat awaknye ceiling.. tq so so much :)

uchihanira said...

@MRS. K
nak nombor tel ,leh? kak boleh email saya kat harunanira@yahoo.com.my

uchihanira said...

@MRS. K

kak K ,maksud saya, saya nak no tel kontrakter tu....cantik & so so the lawa design nyer....=)

Anonymous said...

kak email sy no kontraktor tu ayong_misae@yahoo.com

WANNY said...

salam..saya pun berminat nak dapatkan no tel kontraktor plaster siling. boleh emelkan pada saya tak? wanny3275@yahoo.com

adams'mama said...

salam,
alhamadulillah, u dapat PC yg cantik n murah..berbaloi..boleh dapatkan no contak kontaktor tu gak k?saya sedang cari org nak buat PC tuk rumah saya.harap dapat email ke rosliza.ibrahim@gmail.com
tqvm

nur asilah said...

salam...boleh saya dapatkan no contact org yg buat plaster ceiling ni?
email ke sya aseela_85@yahoo.com

tq