Ayam Brand : Cuties Calendar Baby Contest

.

dapat surat dari De One Baby & Family (Professional) Digital Photo Studio
bagitau hadif layak utk ke final fotoshot
fotoshot di desa sri hartamas dgn caj RM88.00..
hermm... tengah pikir nak pegi ke tidak
komfem peserta yang layak pon ramai
kena uat apoinment lak tu klu nak datang....
.
tapi hadiah yg ditawarkan adalah sangat best...
dapat pegi bali tu..
langkawi pon ok.. hehehe..


6 comments:

♥ EeiNz ♥ said...

ala...gi la kay.
mane tau ade rezki nye..
ke bali kome nti...hehehe

adda said...

bestnyer.. kena pergi tuh mata tau ada rejki leh makan angin kan.. congrates

bukhairiah said...

peluang baeekkk tue...try ler...kot2 la rejeki anak

Dee said...

pegilah..kalo x dpt hadiah pun at least gambar photoshoot mesti cantik kebabom...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

pergi je lah...mana tau memang ada rezeki kan....haritu dah dapat hadiah dari nestle ni dari ayam brand plak...kan besh kan...lagi pun cam murah jek rasanya bayaran yang dikenakan tu

eh kalau tak silap lah kan...
De One Baby & Family (Professional) Digital Photo Studio ni kan yang buat baby photo contest kat sogo hari tu kan?...

~*Zetty84*~ said...

Congratz dear..!!!
pegi jerk...
kot2 ada rezeki hadif ke nanti...
dpt ko berjln2 ke bali nanti... ;p