lagi, lagi dan lagi mc daa....

.
dek kerana keadaan ekonomoney yg. tak stabil
ke klinik kerajaan la kita..
aku smpai klinik putrajaya kui 8 malam
skang klinik putrajaya bukak smpai mlm ye tapi tak sure smpei kui bape
dan yang paling bangga, kui 8.25 aku dah setel sume siap amik ubat lagi..
wahhh... cemerlang la klinik putrajaya... clap! clap!!
nak kata takde orang, agak ramai jugak...
rezeki aku la malam ni...
.
doc cakap, mata aku alah ngan ubat sebelom ni
tu pasal la membengkak dengan jayanya...
so, doc kasi ubat baru.. dan mc tambah lagi 3 hari...
best.. cuti lagi aku...
.
pastu, oleh sebab awal lagi, gerak ke manjaku
beli hadiah utk newborn baby kontraktor umah aku
wife dia selamat lahirkan baby girl pagi tadi
tahniah ye amir, cuti-cuti jugak
tapi umah aku tu biar siap on time ye..
huhuhu...
.


9 comments:

~Zetty84~ said...

wah..mc lagik...
skang nih mmg musim kot...
suma ofis zati pun skang nih dah berjangkit nih..
isau gak laa.. ;p

Misbehave said...

jelesnye mc lagi.huhu.

klinik putrajaya tu kt mana ek? cuba bgtau sket.hehe.

hajarus said...

ala ciannyer mrs.k... harap2 moga mata tu cepat sembuh yer...

bukhairiah said...

musim sakit mata ker...smlm ada open housse...tuan umah mmanjang pkai spek itam dlm umah..sah kes sakit mata gak... last week mr bubu balik melaka pon sakit mata...erm..dia skodeng pe la tu ms jauh dr vini nie...

hatiberbunga said...

ciannya dia sakit mata..
byk kan berehat.. n jgn tgk menda2 x senonoh, k! wakakah..!!

MY HEART said...

K, Klinik dah buka malam?? wah.. biar betol... tak tau pulek..

Deelira said...

lor..
apa pon..take care
semoga cepat sembuh yek

Dee said...

lamanya cuti..tp cuti sakit2 ni best ke?

adda said...

bestnyer dpt byk hari mc. kalau kite ni mc lelama nanti bos mesti tarik muka punyer huhuu