The Making Of......

hadif's photoshoot for ayam brand contest...
.
harap maaf, kualiti gambo tak berapa nak clear
pakai camera henpon murah jerk...

:
:
:
:
:
:
:
:

standby nak tangkap gambo

mood ok lagi...tgh leka main

dah start baling² mainan... dah letih

sesi pujuk-memujuk ayah dan anak... aku dok sibuk tangkap gambo time ni..
anak dah nangis takmo photoshoot...


muka ceria pas setel tangkap gambo...

gambo dalam DeOne Studio... mahal gak pakej gambo kat sini..

13 comments:

~Zetty84~ said...

GOOD LUCK erk...!!!
comel pakai costume tuh...?
nmpk cam terung jerk...!!!
hihi...sgt tomei laaa.... ;p

iyouwe.info said...

comel betul!!!! nak cubit! haha
nanged u! nang this to read about biggest liar in notebook industry!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

++ alahai...comey nyer si kecik itu....++

syariza09 said...

bestnya bila tgk pic hadif yg pakai costum. bila Aiman leh pakai costum & amik pic mcm ni? gerenti x sampai seminit diah dah ke hulu ke hilir. x sempat nk snap

syariza09 said...

bestnya bila tgk pic hadif yg pakai costum. bila Aiman leh pakai costum & amik pic mcm ni? gerenti x sampai seminit diah dah ke hulu ke hilir. x sempat nk snap

PuteriSatu said...

aqilah dulupun ada ambik gambar dengan DeOne studio ni..mutu gambar diorang memang cantik sangat...

ibuayu said...

comel hadif

Elyn said...

photoshot ni free ke berbayar??

MRS. K said...

zetty ~ a'a la.. terung kot

iyouwe ~ nang!

yanie ~ tq anty

syariza ~ try test tgk bawak aiman

puterisatu ~ cantik mmg cantik kak.. harga dia lagi cantik!!

ibuayu ~ tq

elyn ~ kena baya lorr..

Dee said...

cutenya..mmg mahal kan..bila dh ada peluang..rebut betul2..

adda said...

ayoyo rupanye bukan senang nk dpt shot yg terbaik ye

Deelira said...

gambo x clear..
tp still nmpk perut buncit ayah
hehe...teruskan diet ek :P

adda said...

deelira.. u boleh nampak ker hiks.. tajam mata