RM200

.
yeayeah..... akhirnya cek yang ditunggu² tiba jua...
4 bulan aku tunggu..kui..kui...

anyway, many thankx to sinar.fm & nestle... .
klu korang masih ingat, aku de blog pasal contest sinar fm yg aku join dulu
contest makanan pejal si manja

aku menang hadiah harian..ok la...
1st prize dapat rm1000.. huhuhu.. .
ni aku tempek skit gambo masa amik hadiah kat nestle dulu... layan...

.
*pengacara hari tu ~ pak tam
.
* dapat jawab kuiz, so dapat la hamper nestle
.
* hadif demam time ni, tp ibu die nak jugak amik hadiah..huhuu
.
* ni la antara hadiah/hamper yang dapat
nestum tu sampai skang blom abis makan...

11 comments:

~Firsya~ said...

ehem2x,nnti rm200 tue bg 2 ek,kehkehkeh...

wahhh beshh la dpt cek rm200...

ratna said...

wahhh...rezeki..rezeki.. bole la buat open house.

MRS. K said...

firsya
~ huhuhu.. memang nak bahagi 2 tapi bahagi ngan hadif..heheh..

ratna
~ open house? tunggu.....

Misbehave said...

bestnyer...jeles lagi! huhu.

Dee said...

dpt duit lepas raya..syorgaaaa...

mRs.aJaQue said...

uih..rezki tuh..
sonang pas2 rye ni..
budget pn kurang ek...

Farah said...

bessnyeee!!

Elyn said...

leh shopping after raya ni!!

aleena said...

rezeki nie fulus masyuk:)

♥ EeiNz ♥ said...

rezki raya. leh buat open house nih .hihiih

syariza09 said...

agaknya hari apa yg nak wat open house tu? nak masuk dlm list ni