walau dah ade FB, friendster tetap berjasa

.
skang ni kat mana2 orang cakap pasal Facebook, sana fb, sini fb
sume orang klu tanya mesti ade akaun FB
aku pon dah jadi addicted dgn. benda alah ni
dengan game die yang kaw-kaw best giles
.
klu dulu orang layan friendster kan
tapi skang pon orang still layan
tapi ramai dah lari ke fb, kesian frenster.. sob..sob..
my space i tak layan, tu utk budak2 jer..kuikui
.
act, nak cite skit pasal frenster ni
baru-baru ni adik aku hanta lappy aku kat kawan die utk reformat
skali aku check, gambo-gambo hadif die tak buat back up la
hanginnnnnnn satu badan..
tetiba, tinggg!!!
teringat byk gambo hadif from day 1 till now byk aku upload kat frenster...
leghaaa... nasib aku bijak, back up kat frenster..huhuuhu
kat pendrive pon ade, tapi dah kena virus daa...
.
so, kesimpulannya
barang lama jangan dilupakan
dia tetap pernah berjasa walau dah tak diperlukan lagi...
.
feel free to invite me :
facebook / friendster
miss_kebab0520@yahoo.com
.
my frenster

13 comments:

~Zetty84~ said...

tul tu kay..
zati pun dah kureng sket dgn frenster skang nih...
kalu dulu ngadap ari2...
yg bestnye FB coz kalu kita commment leh reply balik kan..?
kalu frenster, erm............
hihi...tp tul, mmg dia dah bg byk jasa dah kat kita2 nih... ;p

Elyn said...

hiks aii pun ade lai acc friendster.... lam tu pun byk gambar. seb baik u cite pasal ni. aii pun teringat nk wat backup . btw TQ heheh

bukhairiah said...

yup...sudah dpt gading btuah, tanduk y lama dlupakan...Friendster pon dh mcm jd muram jer..dh xmeriah..

uNai... said...

Fuh!!lega..

uNai... said...

Fuh!!lega...seriau aku dgr creta hang.. :-)

~Firsya~ said...

waaaa,nasib bekk de wat back up kat fs,hehehehehe,kalo x,hangin la satu badan smpai kembong perut,,,

Deelira said...

sib baik kan kay..
kalau x mana nak cari..
jawabnye adik kay kena lariii la..hahaha..
kay..zue pon dah lama x buka frenster..huhu camne nih?
terkena kat diri sendiri plak ayat kay yg akhir tu..kui kui

anyway : how,s u today?

MRS. K said...

zetty
~ ermm.. tu la..frenster makin membosankan..

elyn
~ ye, sila buat back up

bukhairiah
~kan? tp fs ada gak buat mrprovement. tp tetap tak best.huhu

unai
~ i pon legha....

firsya
~ kan? nasib baik

deelira
~kekadang i bukak gak.. sbb ramai lagi membe takde fb..dorang update kat fs je.. mata tak elok lagi la..

..nOj.. said...

frenster mmg berjasa... berjaya mempertemukan daku ngan kwn daku yg terpisah hampir 3 taun... uhuhuhu besbes

nasaoji said...

lama seh idok aku bukak fs tuuu...tp, fb mmg best..cepat2 pun cepat kann..

adda said...

same case la kite.. dh x layan dah frenster.. in fact dah nak setahun tak bukak frenster..

tp facebook mmg best kan.. ada farmville lagik hehehe

Dee said...

dh lama x bukak frienster..layan fb pun tgk2 gitu je..xde masa nk main game2 tu..nti keje ntah kemana..nti dee addlah ye..insyaallah..

Misbehave said...

me pon da lama gler x bukak fs..hehe dok fb fb fb je..

myspace pon sama, da bersawang agaknye.kekeke.