masa untuk deco...deco...deco...

.

semangat waja nak mendeco telah tiba
saya beli sticker ni lunch tadi kat jualan opis
murah jer RM5...
.
dah plan nak letak kat mana
rasanya sesuai kot letak kat bilik tido saya yg kaler pepel tu
nanti saya update ye klu dah siap tampal nanti...
tak sabar.... mesti cantik
dan mesti lepas ni hubby taknak keluar bilik... ahakss

.

5 comments:

~Zetty84~ said...

gatai..!!!
satg dpt bb baru lak...
kikiki..dok ngadap bunga ni je nanti...
haha..cantik laa....
siap ada butterfly lagik...!!! ;p

Farah said...

murahnyee..katner nak beli ni mrs k?

bukhairiah said...

pergh bhy tu xmo kuar bilik...nk mandi wajib pon kene kuar bilik n masok bilik air.hahahaha

MRS. K said...

zetty ~ heehe.. dah lama aim benda alah ni.. ada gak jual

farah ~ kat jualan puspanita opis kat wisma tani, putrajaya

bukhairiah ~ kehkeh.. konon2 la

syariza09 said...

la ada jual yer? x prasanpun. ruginya x bli