Rambut Raya

.
as salam

ada orang lagi ke ni?
opis saya dah senyap sunyi...

.
nak cite pasal rambut raya si hadif

semalam lepas amik hadif kat umah pengasuh,

terus zass pegi makan kat ani sup utara...
sampai je menu yang diorder,
si hadif ni buat hal tanak dok lam babyseat
adoiii... so, ikut turn la nak makan camni
saya makan dulu, hubby jaga hadif
.

then hubby cakap nak pegi kedai india sebelah
nak gunting rambut hadif
memang we all cadang nak gunting rambut die
dah panjang sangat, kembang semangkuk dah pon
aku pon ok la, asal jangan botakkan terus...
.

pas aku makan, terus serbu kedai gunting kat sebelah
dah selesai pon gunting rambut...
ala.. encem nya anak ibu rambut pendek..
cam big boy dah...
ayah cakap senang je nak potong rambut hadif
behaved jer...gud boy...
.
mamat ni bila hubby cakap nak tangkap gambo masok blog,
terus die dokong hadif kasi pose.. kehkehkeh


.

12 comments:

syariza09 said...

wah...hadif dah g kedai. senang tul la hadif ni. x mengamuk pula bila tgk si India tu. Kalo Aiman..dah tentu x nak. Rambut Aiman pun, abahnya yg gunting. Abahnyapun jarang gi kedai kalo nk gunting rambut. dia biasa wat sendiri jer, mesin dah ada senang sikit.

Dee said...

wow hadif..bertambah2 ensem..nak2 bila posing sebelah hero hindustan tu..kahkahkah..

hatiberbunga said...

wah... ensem dah adif dah potong rambut. si mamat tu plak, terover expose la plak! hahaha...

Diana Jamil said...

comel je Hadif ni...baik plak tu,x meragampun dia...

~Zetty84~ said...

keh3...pandai la hubby ko ayt abg hindustan tu erk...???
kasi pose cun dokong hadif..!!!
hihi...tul laa...good boy hadif...!!!
comel... ;p

psstt...nk tanya, rata2 suma cite pasal ani sup utara nih...sedap ke...???

MRS. K said...

dee ~ boleh jadi hero ke mamat tu? kehkeh...

syariza ~ lagi senang potong sendiri..jimat..

hatiberbunga ~ tu la, bila smpai umah saya tgk hadif dah lain.. mcm dah besar...

diana ~ die suke mamat potong rambut tu kot.. hehe

zetty ~ try test tgk rasa dulu.. ok la kot...

♥ EeiNz ♥ said...

hahahhaa...mamak kasi interprem skali.

hadif encem !

nur islam said...

waa..bestnyee hadif..dpt b'gmbr ngn shsh rukh khan celup...

heheee...

mata kuyu tu yg xthn tuu...

Elyn said...

hensem la en hadif!!! rambut raya ye!!

Elyn said...

hensem la en hadif.... rambut raya ek!!

bukhairiah said...

igt bapak nya td...

fantaghirolynn said...

mamat tu single lagi.. sape mau???