17 A's student failed 2nd-year university exam

.
Nur Amalina failed dalam exam di University of Edinburgh. Apa yang tak kena? nak baca? sila klik SINI

.
hehehe...


p/s : ada orang komen : berjaya dalam SPM tak semestinya berjaya utk masa akan datang?? what say u??

8 comments:

ZIANA ♥ FARREL said...

tu la..kdg2 spm havoc..bile makin tinggi..dh pandai huha huha..study pn jatuh 2nd priority...

CtiE zAr said...

banyak kali gak jmpa kes2 camni..time skola mmg pandai giles org kate..masuk U je sket2 semakin hancus..dimana agaknye kesilapan berlaku eyk?

[-suziey-] said...

yes btl..dan yg fail spm xsemestinya fail selama2nya..

Dee said...

betul gak tu..berjaya dlm spm x semestinya berjaya dlm hidup n kerjaya..ngehngehngeh..

study2 gak..life as teenager kena gak enjoy..nti rasa terkongkong..

:: butterfly :: said...

hmmm... bg sy, silap xde kat tempat lain selain dr diri sendiri...
sian.......

:: butterfly :: said...

cube bace kat sini.....

http://blog.thestar.com.my/permalink.asp?id=27436

beba said...

yup..saya pon agree..for me SPM ni tak perlulah nak gah-gah sampai 20 A la..ambil jek la yg mana perlu..kita dulu pon 9-10 subject jek..
kalau cita-cita nak jadi doctor..amik jek la bio..tak payah la nak amik lukisan kejuteraan jugak..contoh je..:D

pada saya SPM tu tak melambangkan kejayaan seseorang tu pada masa depan..

~aSHa~ said...

meke ni sgt confident bijak..tu yg sambil lewa kot..kot ar....ish siannye jugak tu...