my Housewarming ~ anda semua dijemput!!

.
iklan jab sampai ahad



as salam.....
.
saya dan suami ingin menjemput kengkawan blogger Ibu Hadif ke Majlis Doa Selamat @ Housewarming teratak kami seperti berikut :

Tarikh : 27 Dec 2009 (ahad)
Masa : 12.00 - 6.00 petang
.
yang berdekatan dan yang jauh, sudikan lah datang...
setakat ni blogger Mama Aqilah dan BabyDear maybe datang... hehehe...
.
kepada bloggers seAcacia dengan ku,
Kak Faina, MummyKd, Ann hati berbunga, Aja
anda diWAJIBkan hadir!! hehehe... boleh plak camtu...
Bonda Anggerik, anda sekeluarga juga dijemput!!
Kalau ada kelapangan, jemput la singgah yer...



18 comments:

~farahsyeefa~ said...

selamat berpindah ke rumah baru :)
tak dapat datang. jauhh la...:)

..nOj.. said...

aiseh... selamat la segala2nye weh... jauh sgt nk terjah ni

aqis090209 said...

selamat berpindah..ahad lepas bru g nilai 3

mummy_ayu said...

selamat pindah umah baru..sowie tak dapat datang..kalu balik umah mak mentua, bole pegi..umah MIL kat Nilai impian..dekat tak?apa pun semoga semua selamat!!!

PuteriSatu said...

uiks...mama aqilah itu adakah akak???? ahaks... insyaallah akak datang... act ada wedding hari tu kat UM... insyaallah akak jengah....

hatiberbunga said...

wah.. Bestnya! Nak nya pegi..! Tp ann tgh berpantang la plak skrg ni. Huhu.. Smpai bln depan.

Tgk aa.. Kot2 ada rezeki, smpai jugak kami ke umah mu itu bila2 nanti, k! Hehe..

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

wahh..dkt jer..weolls duk Bdr Seri Putra..lalu jer Bdr Bkt Mahkota dh tembus Nilai 3.. blh joins kan..??

b.O.n.d.a said...

tOcei..tOcei..insya Allah kami serbuuuuuu =)

Intan said...

Kay, this week Intan balik umah my parents :(

Sorry sgt tak dpt nak dtg but kalo ada tukar plan, insya'Allah i'll inform u kay ;)

MRS. K said...

e-car :
boleh, sila kan datang...

bukhairiah said...

wah...wish sesangat leh dtg...nk jmp ssgt kwn blogger...insyaallah if ade aral y mlintang...

::Mamalyna:: said...

ramai jugak yek blogger duk sane... mesti masak sedap nie...

idayu said...

mrs k...dah pindah ya..Alhamdulillah..sy sgt lama tak berblog...jenguk2 blog mrs k dah pindah rumah rupanya..nanti upload gambar umah byk2 ya

CuTeMiUt78 said...

eemmm selamat berpindah ke rumah baru... klu dekat.. blh gak dtg.. maaf la ya.. kejauhan la plak

MY HEART said...

akak nak datang bawak satu bus boleh ker?? ahaks!

riena said...

sori K...tak dapat dtg...aku bercuti...semoga semuanya berjalan sukses yer..

~aSHa~ said...

wah seronok nye...tahniah dpt duk umah sendiri dah...bestnye....terbayang2 rumah sendiri disewa org..uhuhuhu sedihhhhh....

nti letak gambo byk2 ye ttg majlis ni...kalo sy di lembah kelang lagi sure diterjah jugak...

aja@osaranomise said...

salam mrs K...sorry tak dapat datang ari tu..
seblom tu agak lama tak access ke internet kerana internet di rumah ada problem.pehtu plak..cuti lama hujung tahun so tak dapat access internet di opis..perkhabaran lambat diterima..baru nampak saya WAJIB datang...huhu~~..nanti bebila saya singgah deh..
tahniah semua berjalan lancar yerkkk...