saya belum pregnen lagi...

.
.
saya upload gambo ni kat facebook
ramai tegur tanya saya pegnen ker?
nampak tak perut saya membuncit pakai baju tu?
masa ni celebrate besday hadif & aidid kat kampong
saya pakai baju kelawar dan tudung mak...heheehe
saya kalau balik kampung memang sehelai sepinggang je
pakai jer baju mana yang ada lam almari
just bawak balik baju Mr. K & hadif
.
so, saya pegnen ker?
ohh... belum lagi... tapi kalau ada rezeki apa salahnya... ^___^

.

10 comments:

~Zetty84~ said...

hikss...baju tuh terangkat coz ko dokong hadif kot..!!!
wat gempaq je laa tuh...hihi...
x pe, kalu preggy pon apa salahnya..
tgk hadif dah terer dah...
leh jadik abg dah ni... ;p

mamazana said...

ada yg ckp u pregnant ke? 1st expression mama tgk gbr ni, xde pulak nampak peyot muncit???

diorg nak ngusik kot.... hihihi...

♥♥ n.i.s.s.a ♥♥ said...

apa salahnya kan? hadif nak adik dah tu.. hihih

Dee said...

x nmpk lak buncitnya..tp kalo pregnant pun ok je kan..rezeki..

[-suziey-] said...

ye ke..xpasan la..hehe..maybe sbb hazel cheese cake itu lbh menarik perhatian..ekkeke:P

♥ EeiNz ♥ said...

a ah.pic baju terangkat tu kot yg nampak mcm k peknen ...heheheh

~farahsyeefa~ said...

jom pregnant...hihi
sepintas lalu tgk tak prsn pon cam pregnant :)

..nOj.. said...

xde la nmpk buncit... biasa je tu... teliti betul kwn2 ko menelek... hahaha

Misbehave said...

biasalah tu, i pon kalo amik gamba pakai baju kurung mesti nampak bump tu.hehe.

CuTeMiUt78 said...

eemmm tak pe mungkin pas2 ni pregnant lagi kot