Shoping Sampai Pengsan

.
bersusun troli.. ada 6 bijik troli semuanya...
.

kenduri mamee...
.

semua ni barang untuk buat hamper...

.
as salam....
.
semalam sempat soping barang² utk family day opis... saya & ajk cenderamata yang lain ke care4 soping barang utk buat hamper.... kena sediakan 53 hamper means semua pegawai & staf akan dapat sorang satu... best kan?
.

family day akan diadakan di Desa Waterpark...
main air la ahad ni... best... tak sabar....
.
.


14 comments:

Misbehave said...

ke desa waterpark akhirnya.yeay!!

SyaNa said...

best nye ade family day opis
huhu aku ni opis kecik mana ade merasa sume ni :(

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

wah..best nyer...
ada hamper2...

=}

ingatkan soping barang dapur sampai 6 troli

hehheehe

ieyza said...

i like sooping......sooping sampai pengsan lagi lerr suka...hikhikhik

Elyn said...

sonok tu sume org dpt hamper!!! lagik sonok pi waterpark!!

CuTeMiUt78 said...

wah...best tu.. g desa waterpark.. main air lagi tu..

Dee said...

bestnya..dpt hamper..dpt main air..

oYa said...

meh pos kat oya hamper satu meh..hahahahaaa

shinnaz said...

Kak K..nape tak suoh care4 buat je hamper tuh..hehe..bestnyer..nak pergi lagi je rasanyer..jgn lupe sunblock!

~aSHa~ said...

I LOVE SHOPING...uhuhuhu...

i love hamper..

n

i love family day..

serius la mrS.K ai suka seme mende2 yg u ckp kat dlm entry ni...i love it

ibuayu said...

hilang stress rasanya kalau dapat shopping kan..walaupun ofice punya...

hajarus said...

wah bestnyer ke desa waterpark... siap dapat hamper 1 sorang tu yang tambah best tu...

Ena said...

Best gak kat situ.. ena pun baru jer g mandi manda kat situ.. :) Selamat BerHari Keluarga la Yeh!

~Zetty84~ said...

waaa...bestnyer ada family day...!!!
hikss rasa cam dah lama x mamam mamee nih... ;p