tak pernah makan

.
series...
tak pernah order pon burger ni, even burger ni jarang² ada
dia ikut season kan?
maybe sebab pedas kot
saya tak kuat pedas ok...
saya prefer McChiken or BigMac
.
tapi hari ni lynn, my opismate ajak p makan
ermm... maybe akan try...
tengok lah....

11 comments:

~Zetty84~ said...

hoho..sedap nih..!!!
zati suka...
coz ada black pepper... ;p

nasaoji said...

evry year, nak2 dekat chinese new year, aku kompem tnggu, prosp. tu kuar time tu jer..

tp, dis year, tak dpt taln ngn rakus kot..mmg pedas, tp, leh tahan lerr,,,ko harus try oo..curly fries tu pung!..

Jiey^Mien said...

Hahhaha.. I pom br try smlm..
Best.. Lembut.. :P

Dee said...

pernah makan..tp x tahan pedas blackpepper..pedas cili api dee tahan..hahaha..tp mmg xkan order lagilah..not my favvy..

Misbehave said...

hahaha gud luck!

sedapnyeee, terliur sudah =p

D'NiES said...

kiter pantang ada prmsi bnda ni pasti beli..buat msa ni dah 3 kali dah g mcd,walaupun pedas tapi sodap...

beba said...

hohoho..my fav...sy tiap2 tahun tak pernah missed...even last year pon doa2 harap kuar cepat sebab takut tak sempat makan sbb berpantang..tgk2 awal bulan 1 dah keluar..mmg nasib baik..hehehe..ade gak 3-4 kali gak makan tahun lepas..heheh..:D

b.O.n.d.a said...

OOOhhh..bOnda pun tak tahan pedas..
penah makan skali tapi semua sOs lada itamnye tu bOnda buang. sampai membe kate tak nikmat la prOsperitynye tu..hehehe..yang pasti, bibir bOnda bengkak giler lepas makan nih sebab pedas..huhuhu..tamO makan dahhhh =p

ummiaqeef said...

tetibe je lapar tgk burger ni..hehe

Ena said...

Yum..yumm.. best la prosperity burger nieyh.. dah rase dah.. walaupun sy bkn penggemar beef tp yg niey ok.. sedap tp x leh la mkn selalu.. hik3..

Elyn said...

pedas gile!!!!! kalo dalam pantang mkn ni bagus la hehhehe