26 sudah... hepi besday Ibu Hadif

.
Alhamdullillah, syukur kepada Allah kerana memanjangkan umur saya hingga ke hari ini dan diberi kehidupan yang baik di samping keluarga tercinta....
.

26 tahun sudah!!!
tapi kat atas ni gambo lama, tahun 2007 rasanya... kehkeh..bajet muda tapi memang muda lagi kan??

.

hepy besday to me... hadiah dari suami tercinta pon dah dapat... tiap tahun asik dapat perfume jer... kumpul perfume je laa... ahaks....
.
act, takde hadiah pon takpe, tak kisah asal suami dan anak sentiasa di sisi pada hari² penting ni.. itu lebih bermakna...
.

27 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

happy birthday..happy birthday!!!!

mummy_ayu said...

happy birthday ibu hadif.semoga sihat n ceria selalu!!!

~aSHa~ said...

hepi besday Mrs. K...semoga panjang umur murah rezeki...

dekat2 tarikh dgn anak ai...tapi ai tak publish lagi..

aqis090209 said...

hepi beday mrs.k.
moga dipanjangkan umur, dilimpahi rezeki dan kasih syg serta dipelihara kesihatan... amin

[-suziey-] said...

waaaaa awal thn besday..best..happy besday ibu hadif aka mrs k...semoga ape yg dihajati termakbul..
hehe..byk ke perfume?bak mai la sebotol....ekekek;pp

LYaFRINA said...

Happy birthday Mrs.K.. Happy 26 years old!!!

**Mudah2han hidup Mrs.k skluarga dirahmati Allah & dipanjangkn umur serta kasih syag antara Mr.K,Mrs.K n Adif sentiasa bersemi dr hari k hari.**

umie said...

happy birthday kay...semoga dipajangkan umur, dimurahkan rezeki dan bahagia hingga ke akhir hayat...

♥ EeiNz ♥ said...

hepi besday kay ;)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

hepi besday.....yg ke 26
la..muda lagi ka...
kak yanie lagi "dewasa" la dari kamoo...hehhehe

akak dah 28 tahun dah tahun ni...kekkekek

anin said...

tahniah..sudah berumur 27 tahun dan sudha bergelar ibu dan mempunyai keluarga bahagia

semoga sentiasa dimurahkan rezeki...

Jiey^Mien said...

Happy befday..
=)

::Mamalyna:: said...

happy besday...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki serta berbahagia di samping insan tersayang...camniler kita kan, memula sambut tahun baru pehtu sambut besday plak...cepat benor umur kita bertambah, hehehehe

..nOj.. said...

hepi besday k... semoga seme impian tercapai ye

ummiaqeef said...

hepi besday..semoga dipanjangkan umo dan dimurahkan rezeki serta dipermudahkan segala urusan hendaknye..

MY HEART said...

K,

Happy Birthday to you sis.. tak sangka kita di dalam bulan yang sama dan berbeza sehari jer.. huhuhu.... soka2 ahaks!!

Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. memperolehi kebahagian dan ketenangan yang jitu dan semoga kehidupan awak bersama family diberkati dan dirahmati ALLAH.

Happy Birthday sis!!

PuteriSatu said...

happy besday...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...

ikhlas dari

akak n family...

naurah makwa said...

tahun 1984 ek..sama la kita..hepi beday!hope panjang umur,murah rezeki..

mamaaerish : said...

hepi besday... sebaya adik eb la.... muder lagi tuh... :)

~Zetty84~ said...

happy birthday to u...!!!!
happy birthday to u kay...!!!
opppsss....zati muda lagik...baru jerk masuk 25 last week...
heheh..
jgn jealous noo....
tak pe, kita still muda lagik...
antar ank g school nanti, baru nk 30yrs...ok la tuh.... ;p

adda said...

hepi besday.. wah kite share bulan yg sama. tp ko lagi mude huhuu..

semoga panjang umo n dimurahkan rezki ye

Dee said...

happy birthday to mrs k..moga happy2 selalu..n may all ur wishes come true..

b.O.n.d.a said...

hepi 26'th besday buat K
may Allah bless yOu and happy always =)

Intan said...

Mude lagik!!!

Happy birthday to u Kay...semoga bertambah bahagia di samping keluarga yg tercinta.

Mummy Haziqah Kafiah said...

hepi besday mrs K.. semoga murah rezeki tahun ni.. n hepi selalu..

mmuaah dr fia..!

Elyn said...

happy besday mrs K!!! kite sama bulan ek tp thn je lelain hehe

ibuayu said...

Happy birthday....semoga dimurahkan rezeki and bahagia selalu

Farra Dhelina said...

bla bday u? 5hb ye?? klu 5hb,sm lah kitaaa..

happy belated bdayy!!