Aisyah Na-O-Mei


saya tak berapa nak tengok drama melayu ni... tapi kalau tertengok, melekat jugak depan tv... ari tu ada la tertengok cite ni, masa tu scene mak metua Omei tengah paksa die minum air akar kayu tu... hermmm....

saya tengok drama melayu skang ni dah macam cite indon! meleret-leret... pastu asik nak mendera jer... then yang kena dera tu tak reti nak melawan pulak! adooiii...kite yang tengok ni pulak rasa geramm... cam tak logik pon ada kekadang! tu yang malas + bosan nak tengok...



11 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tak tgk lagi drama nih

ZIANA ♥ FARREL said...

aah...smlm ziana ade gak tgk skit2...aduh..macam bangang je..pas2 pakai tudung pun macam nak xnak..pakaila betul2...
*skrg byk sgt cite nangis2..boring..

naurah makwa said...

naura pun skang,asal balik kojer jer terus melekat depan tv.tapi citer na o mei ni cam biasa jer

♥♥ ummi rania ♥♥ said...

hihihi.. nisa pun nengok online.. macam biasa2 jer ni.. elly mazlien pon lom muncul.. nanti lelama hot kot..hihihi

hajarus said...

hajar pun tengok citer ni... 1st episod sampai episod 3 pastu stop xtengok dah... semalam sambung tengok balik.. tengok2 anak na o mei tu dah beso jer...

e!ya said...

xde apenk buat tgk gak cite nie..tp xsdih mcm citer balqis tue

PuteriSatu said...

kalau tengok citer kamelia katrina...lagi geram...! setiap khamis 9.30 mlm chanel 104...tengok pun stress je..tapi stress2 pun follow gak...hiks..

ibu_arifa said...

dulu citer cinta balqis tak pernah miss. tp citer ni mula2 tgk dah tak berkenan..terus tak follow dah sampai skrg...6.30ptg jer saya tgk geng bahasa arab pulak skrg ni..

Misbehave said...

citer ni i x layan.

cinta balqis dulu i layan sbb terpengaruh dgn hubby yg ari2 dok tgk citer tu, sampai tahap tengok repeat show kt on9.hahahahaha.

Anie said...

ada gak tertengok 3 or 4 kali...mcm best...
semlm pun ada tgk.. nextnye sambungan ank dia dah esar kot

Ena said...

A'a betul tu. kdg2 kiter naik geram + jemu bile dah meleret sgt..