bloggers yang hadir..

.
agak lembs skit nak update pasal majlis memanaskan rumah ari tu...so, cite dah basi, tapi aci la kan?
Alhamdullillah, majlis berjalan dengan lancar, yang paling best nasi dan lauk-pauk abis licin...
mulanya cadang nak buffet jer, makan berhidang untuk orang baca yassin... tapi tup-tup lepas baca yassin, orang dah ramai datang... buffet blom susun lagi nih.. so, berhidang je la sampai ke sudah... buat style orang kampung skit... best tapi tak cukup kaki tangan nak melayan.. sori la kepada tetamu yang hadir, saya tak sempat nak beramas mesra... memang bizi gilak!
.
meh tengok bloggers yang sudi hadir hari tu...
.
.
mama aqilah sefamily... klu tak datang, i carik sampai dapo tau!

.
kak zura @ lovelywa dan keluarga sudi menjengah.. thanx kak... lain kali datang lagi.. dekat je kan...
.
lynn & family
.
aiza & family
.
KY & family
.
wawa datang sorang diri.. mana teman??

.
thankx yer korang sudi datang ke rumahku!!

7 comments:

mamaaerish : said...

bestnyer... jeles nih.... :)

Ena said...

wahhh.. cantekkk la umah.. bestnyer... :)

adda said...

wah meriahnyer.. sori x dpt dtg cousin kawen ari tuh

Dee said...

ramai gak ye yg datang..oklah tu..sama2 meriahkan majlis..

b.O.n.d.a said...

K, tahniah semua berjalan ngan lancar
and sO sOrry dear saya tak dapat hadir pada hari tersebut..terkilan gak tapi apO nak buat..lengkali Ok ;)

pssstt: tade pun accepted YM? tapelah..saya punya nick seperti kat sidebar kiri belOg saya tu ye ;)

.:Fae-Yust:. said...

memang cantek lar design umah you...:)

mummysyafie said...

takde makanan lebih ke k?