pos hadiah

.
lunch tadi sempat pegi cari hadiah utk 3rd & 4th place Ibu Hadif's giveaway... hadiah ni juri yang sponsor... so, lengkap la sume hadiah.. InsyaAllah, sabtu atau ahad ni saya pos kat giant nilai coz post off kat situ bukak on weekend....
.
takat ni saya dah dapat details pemenang cuma 1st winner blom kasi details lagi...so, harap ummi ameen ~ http://duniaal-ameen.blogspot.com/ boleh kasi details ASAP ok!! so that i can post it together...
.
Thanx...
.

8 comments:

NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF said...

saya dah emel address saya hari selasa lagi....nnt saya try sent lg sekali.

tqvm ibuhadif.

NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF said...

saya dah emel add saya lg sekali.

~aSHa~ said...

pos ke sy je la..ehehehe

tak sempat join..sempat letak banner kat sidebar..lepas tu terus lupa closing date..ahahha..inilah padahnye bertangguh2

hajarus said...

tengok n3 pos mrs.k ni teringat kat hadiah yg masih lum hajar poskan lagi.. huhuhu...

NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF said...

mrs k....

ada dpt tak emel sy semalam?

..nOj.. said...

pos cpt2 tau k, kang kena kutuk plak ko dlm fesbuk... hahaha

MRS. K said...

normi ~ belom dapat la dear..

asha ~ takpe, lain kali i buat contest lagi ok

haja ~ cepat poskan!

noj ~ huhuhu..

[-suziey-] said...

alhamdulillah..br la pemenang suka hati dan sentiasa mendoakan yg terbaik :)