ada apa dengan sebijik pasu?


cantik tak pasu ni? saya beli dekat Romantika.. harga RM10... rambang mata kalau pegi romantika or KK home deco kan? semua barang kalau boleh nak beli. tapi kalau soping di romantika masih mampu milik lagi coz barang die tak la mahal sangat...
saya nak transform kan pasu ni jadi bekas lain... hahaha.. bajet kreatip konon! saya tak mau letak bunga... letak benda lain....









taaaraaaa........

dah selamat jadi bekas sudip, senduk dan penapis segala! hahaha... suka ati aku la! ok la, buat penghias dapo ku kasi nampak sedap sikit mata memandang....

13 comments:

[-suziey-] said...

waaa tantek..murah plak tu..hmm sesuai tu ltk sudip2 tu..beso2

mamaaerish : said...

cantek la... i lioke... romatika tuh kat ner yang?.... hik3

umie said...

hahaha...mcm klakar jak umie tengok tp memang kreatif la k..hahhaha

MRS. K said...

suziey ~ tenkiu... hehehe.. pegi ngan my boss.. die yang suh letak sudip senduk tu...

mamaerish ~ kat kajang ade.. kat warta bangi pon ade...

umie ~ kelaka ke? alaa... jangan ar cakap camtu...sobsob..

Adlina Husaini said...

hi..blogwalking from umie's blog..pandai la awak..ina tingin nak beli pasu n bunga then gubah sendiri tapi bila p kedai mula rambang mata, hilang semua idea..anyway romantika tu kat mana ek?penah p KK tp mahal la juga..

Deelira @ Deeliraz said...

uit...terkejut oden..
igtkan kay nak letak pe! huhu
nice pasu wei..belikan 1 bley x?huhu

|| NaFiRaa || said...

hahahaha... kreatip2!!! tahniah!

Kniedaz said...

ok apa buh sudip n senduk..bagus2 bley la i tiru ye..he hehe

bukhairiah said...

wa...kretip kretip...

er...romantika lg murah dr KK eh? melaka pon ade tp takot nk masok..takot tgk brg y cantek2 tue...

Dee said...

cantik...kalo gi kk deco mart tu hati pun berbunga-bunga..

teman said...

cantik2.. bgs idea anda tu.. jnji letak tmpat tinggi yg xleh dicapai anak2 kecil.. kalau umah akak, xleh letak cam tu.. anak2 menakan sedang membesar.. t abih semua pecah

MRS. K said...

adlina ~ awak duduk mana eh? kalau kat sini kat kajang, bangi ade la.. KK memang mahal nak compare ngan romantika..

deelira ~ boleh..boleh... mai sini amik..

nafira ~ TQ dear

kniedaz ~ nak tiru? hehehe... malu i.. silakan...

bukhairiah ~ ade eh kat melaka... terjah jer.. jangan takut..murah la barang die..

dee ~ hati berbunga-bunga dan duit pon terbang sama...hahahah

teman ~ yep, kena letak tempat tinggi la..

Farah said...

cantik gile bekas letak sudip!!