Ayah liwat anak 5 bulan ~ setan betoi!

Bayi 5 bulan mati didera disyaki diliwat

Oleh Wan Faizal Ismayatim
wfaizal@bharian.com.my

Reman ibu bapa mangsa dilanjut

PETALING JAYA: Seorang bayi lelaki berusia lima bulan yang mati dipercayai akibat didera pada 31 Januari lalu, juga didapati mempunyai kesan diliwat.

Berikutan itu, tempoh tahanan reman ke atas sepasang suami isteri yang ditahan berhubung kematian bayi mereka itu, dilanjutkan sehingga 12 Februari ini bagi membantu siasatan.


p/s : takde akal betui la jantan ni!!


17 comments:

PuteriSatu said...

Hukuman yang setimpal adalah... Gantung sampai mati je... tak pun.. sebat sampai mati.. tu je yang paling setimpal.. supaya lepas ni.. perkara yang sama tidak akan berulang...

aleena said...

sgt kejap orng yg buat tue..kesian sgt coz 5bulan ja baby tue..

mamazana said...

mmg setan. elok potonh2 then bg mkn kat boye...

mamaaerish : said...

ok.... &*%^^&%$&& thp gaban... hu3... moga terbls ke&%^&$^%$$nyer itu....

p/s: eb ader tag mrs K tau.... sudi2knlah jwb yer.... hik3... 2 tag lak tuh... :)

♥ EeiNz ♥ said...

Aduh. remuk hati baca mende2 camni. takde akal betul. 5 bulan tu. kecik sangat2 lagi.

ieyza said...

kuang ajor betol...
takde otak punyer org
benci betul pada org yang aniaya kanak2 yg x tahu aper2...
diorg nie agaknya dh xde perasaan belas kasihan..dh jadi perangai cam binatang...tp binatang pun pandai sayang anak..ini manusia yg cukup akal fikiran..tapi x tahu fikir mana yg baik atau buruk...benci laaaa

~aSHa~ said...

bila kejadian ni..dlm paper arini ke?

gile dasat....dunia nak kiamat dah kot...bangsat tul jantan tu..ops ter'over' plak kat sini...

harus disula bertubi2 jantan tu sampai mati..

/got x got it all...xpax

ibu_arifa said...

aku pun emo baca kes ni, tak dak akal betul lah depa nih..baby 5 bulan mana tau apa lagi..tak sanggup nk bayangkan kesakitan yg baby tu tanggung.

~farahsyeefa~ said...

sedih dgr berita ni...memang bapak jahanam!!!

Agnes said...

babe aku dengar case ni tersangatlah geram....kalaulah aku boleh bunuh dia....dah baby tu sebaya anak i....semoga Tuhan membalasnya ....

Elyn said...

memang setan!! patut sula je mak bapak camni!!

hajarus said...

teruknyer....

nsazwa said...

nauzubillah...apa la punya zalim bapak tu..sanggup dgr anak dia menangis kesakitan...baru umo 5 bulan..kecik sgt lg...ya allah...org besar yg boleh melawan pun siap saman menyaman..inikan pulak baby 5 bulan...hukuman berat untuk bapak baby tu...!!!!!

ross said...

elok juga hukum gantung mati...tgk bdk kecik pun bleh jd camtu ni kan nnt tgk anak dh besar...

Farra Dhelina said...

mmg hati binatang betul! dunia di akhr zaman..

Ena said...

Astagfirullahalazim..
aper name bapak la camtu kan!
betul2 kejam + keji..

hatiberbunga said...

mmg xde kata2 yg proper nk describe si bapak itu. mmg x layak letak title 'ayah' langsung kt dia.

kiter ni.. tgk anak nangis sbb kena antar taska 1st time pun, sama2 nangis.. ini kan plak kes cam ni. huhu..

sedey siot..