Cek Pertama Nuffnang!




sila la percaya ini cek saya!! yipppie... sangat terkejut tiba² CC datang kat meja kasi surat. ingatkan surat ape kan? sebab saya ni jarang dapat surat! hahaha...! rupa²nya rezeki terpijak! terpijak ker? Alhamdulillah, berkat 9 bulan tulis blog, ada gak hasilnya... tak banyak pon amount nye, tu yang malu nak show off! hahaha... takpe, utk 2nd cek, saya akan up lagi! tenkiu kepada bloggers yang rajin datang blog saya dan klik² nuff saya! lebiu laaa....

p/s ~ nak beli ape ye dengan duit tak seberapa ni??? hermmm.... kasut vincci best jugak nih!



17 comments:

naurah makwa said...

bestnya..naura tak pernah dapat lagi

Elyn said...

aik NN bagi terus ke even u tak klik cashout?? pelik gak NN ni heheheh

~aSHa~ said...

ai tak pernah merasa lagi..jauh lagi nak cash out..meh la clik2 disini plak..uhuhu

nsazwa said...

salam..
best nya akak...nani xde pun..xpandai la.

SyaNa said...

tahniah!!! sket pn duit gak kan
sape mau bg

bukhairiah said...

blikan hadiah utk besday ai akan dtg baguih gaks...heheheh

|| NaFiRaa || said...

wahh.. tahniah2!!!

Ena said...

ohooo bestnyer.. rezeki lg nampaknyer.. memg murah rezeki betul la kay nie kan!..

en apon blm merase lg.. yerla masih terlalu baru dlm dunia blogger nie.. ahaksss!! alasan baik punyerrr...

[-suziey-] said...

sket pn duit gk..sape nk bagi..hehe..meh banje sy:p

♥♥ ummi rania ♥♥ said...

wahhhhh banje sy tiket tuk blk mesia plsss...

hajarus said...

bestnyer.. hajar pun xpernah dapat lagi...

beebkiez said...

slm.
wow! sronoknye.. tahniah utk kamu!!

b.O.n.d.a said...

tahniah! tahniah! =)

CuTeMiUt78 said...

aaahaakksss.. best kan dpt duit terpijak gitu... :D sama la kita pun baru received semalam

fiza said...

Tahniah, walaupon tak seberapa, tapi dpt gak hasilnya (^_^)

kisahsensasi said...

enjoy the cheque....yahoo.....

Bo the Nerd said...

Congrats on earnings! Dah kali ke berapa cashout ni?

Apa2 pun, keep it up! Blogging is fun.