Crocs idaman....


hajat di hati nak crocs kaler pepel ni... tapi apa kan daya... takde saiz la pulak... i wonder, wanita malaysia ni ramai pakai kasut saiz 7 eh? dari sunway pyramid ke mines tak jumpa jugak saiz 7.. hadoooiiii...


so, nak ubat rasa kecewa dan nak jugak-jugak kasut crocs ni, amik la hello kitty ni... kaler ni yang berkenan kat mata saya.. okey tak??

terima kasih buat suami tersayang sanggup belikan saya selipar ni... i love u (dan-dan love!)


ni pulak kasut Mr. K... kaler putih. siap ada mata merah lagi! ahaks.. ni kes tak sabar la ni, pas bayar terus pakai... sangat selesa okey!!

12 comments:

umie said...

umie ada tengok kasut mr. k pakai ni pakai g ofis...org tu siap pakai stokin lagi tu..hhehhe

Dee said...

cute2nya..cantik pilihan u tu..

mamaaerish : said...

alor tomeinyer... hik3

b.O.n.d.a said...

saya pun saiz 7.. ;) pepel? cun tu...

crOcks ni cantek2 semuanya cuma saya je tak ske pakai kasut design macam tu..ntah rasa macam ketOt plak kaki..ekekeke..kena pada Orang Ok..cunn..pada saya jek tak kena =)

nasazfrog... said...

uhh kalau sy semestinya orange yang cantikk hihihhi... tapi purple pun cute jugak...

kenwooi said...

looks cute.. but i never gotten myself one.. =P

kenwooi.com

LeEyA said...

smlm lia jalan2 kt pasar stadium shah alam.. wuiyo.. kedai2 crocs.. penuh nk selit seblh kaki pun susah.. ye ye je.. tp, kak gerai kasut crocs sgt la byk.. plhn.. adik lia beli wana biru.. sbjk dlm gmbar di atas.. dan saiz tujuh la jgk.. sgt byk di sini..

Rozy said...

my personal opinion

saya xsuka crocs atau yg seangkatan dengannnya sebab banyak dikaitkan dengan safety hazards.. budak2 tersepit escalator laa, jatuh kat playground laa..

lagipun too many pirated crocs (almaklumlahh genuine crocs pun memang made in china..)

plus, crocs is overpricey for the quality it has too offer..sebab yg seangkatan dengan dia pun leh bg the same comfort.

just my 88cent

hazman aka species1980 said...

comey sungguh design hello kitty tu.... kebetulan saya beli gak kat satu time holiday kat guangzhou,china.Harga memang murah for the ORIGINAL copy...

ZIANA ♥ FARREL said...

heheheh..croc lover macam i anak beranak...ur hubby sama macam boy..bile something trus pakai..heheh

mummysyafie said...

welcome to the club..akak suka pakai crocs ni..tapi ada dgr tak brita terbaru pasal budak pakai crocs tersepit kat tangga..paling bahaya time naik eskalator...disebabkan terlalu ringan so pemakai kena hati

tapi crocs mmg cantik..esp tuk kids

MRS. K said...

mummysyafie ~ erm.. tu la. ada kua kat tv ari tu kan...mak pak kena la take action.. tengok la anak tu..