Hadiah tak sampai....


saya dah pos hadiah giveaway ari tu untuk e-car on 22 jan 2010... tapi smpai skang e-car belom dapat lagi hadiah tu.. saya pos via pos express... hadiah nye jam tangan dan siap balut-balut kasi selamat punya takkan pecah/calar...


ni dia punya tracked... tinggal final delivery jer... tapi nape tak sampai lagi? adooiii.. sian e-car, mesti tunggu hadiah die... dah call POS tapi operator yang jawab. busy memanjang.... 'Rakan Kepercayaan Anda' konon... nak call pon susah... adoiii.... nasib la hadiah yang lain dah sampai... sabah sarawak lagi!

cane nak buat ekk???

10 comments:

Farra Dhelina said...

yunk, cuba tya pendapat kak suziey.. dia blh tlg kot :D

Elyn said...

pos express nama je express. tapi selow nak mampus. kene call byk kali tu mrs k.

|| NaFiRaa || said...

huh... sesat kat mana kat hadiah itu... slalu kan kalo kol pejabat2 cam nih x berangkat.. kadang2 geram jek..!!!

Eldy said...

brg dari China yg gua order dah 2 bulan x smpi-smpi.. entah bahagian mana helekopter pos Malaysia berlubang T.T)"~ Nasib baik brg murah2 jer..

Dee said...

u write an email..aritu dee pun kena..ok sketlah..cepat dorang reply. Dee pya parcel sebesar kotak kasut..antar kt blogger..thru registered mail..smpi skrg x jumpa..sakit hati..

Echa said...

agaknya on d way kot.. dun wori.. bole refer dengan org pos kot...

[-suziey-] said...

final delivery means brg dh smpai ke tgn customer.

mamaaerish : said...

adoi... mslh gitu... hmmmmm

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

K, napa tak guna pos laju jer..? Pos ekspress nie bahaya sikit laa.. sebab dia anta tak sampai ke tangan penerima. Maksudnya, jika org takde rumah.., dia letak jer dalam peti..

kalau Pos laju, jika org takde rumah, dia akan tinggalkan kad untuk di kutip di pusat.

Final delivery - barang dah sampai.

beba said...

saya dlu ada gak kes final delivery ni..mmg check kat tracking pos express da tulis final delivery..tapi tak sampai kat member tu..mmg dah cuak gak..call2 mmg la sama busy memanjang...

tup2 esok tu sampai..nasib baik laaa...tapi tak tau la camne nye cara diorang ni..dah update status final delivery tapi tak sampai..

posmen bawak balik ke??