kosong itu empty

sesape yang masok blog ni mesti nampak header blog saya yang tak bergambo tu kan... ermm... nak letak gambo, tapi tak berapa pandai nak edit kasi cantik menarik da bomb!.. so, tak payah pening kepala, saya dah mintak puan wansteddy designkan header utk saya... takat ni dah ade 4 contoh header die tunjuk! tapi blom final lagi... saya sangat tak sabar nak show off header baru tu nanti!! so, nantikan!!!


5 comments:

atreyu strange said...

menarik ni kalu ada header! kaler layout dah cun!

Elyn said...

owhh patut la kosong... heheh

Bitter Sweet said...

wah..wansteddy tu buat percuma ker?

MRS. K said...

atreyu ~ saya pon suke kalau ada header.. lagi meriah

elyn ~ yeah.. kita tunggu!!

bitter sweet ~ hehehe.. kat dunia ni mana ada percuma yang..

ibu_arifa said...

ooo..gitu..sure gempaq punya bila dapat sentuhan wansteddy nih..saya pun suka tgk design2 dia sblm2 ni.