Makhluk Tuhan paling seksis!

balik keje smalam mula buat operasi untuk hadif.. kebetulan sampai umah awal... so, hubby kuar kan kolam mandi hadif ni.. baru je beli. nak kasi semangat skit kat hadif coz hadif baru jer berjinak-jinak main air.. sebelum ni die sangat la takut air.. nak mandi pon menjerit²...

ni die budak seksi!! siap mandi sambil makan airkrim lagi! kebetulan petang² memang ade penjual airkrim naik motor round taman....

muka penuh kusyuk dan tawaduk makan eskrim...

ni ayie, anak jiran sebelah... slalu panjat pagar panggil nama hadif... tak kira pagi petang siang malam... nak ajak main la tu.. hehehe... ayie nak join masuk kolam time ni.. tapi mama die marah la pulak... huhuhu...

girl naik beskal tu pulak kakak ayie.. nurin nama die... rajin gak dorang berdua ni datang umah main sesama hadif.. riuh la skit umah saya yang sunyi tu...

5 comments:

CuTeMiUt78 said...

aahaaaksss.. hadif seksi gitu... eemmm budak2 ni memang skee main air kan...

bukhairiah said...

tu mandi air ke, mandi eskrem? hehe

|| NaFiRaa || said...

comel lah kolam tuh...kecik jek!!!

ibuayu said...

hadif seksilah..
faiz pun tengah suka mandi kat pool....pantang kita keluarkan menjerit gamaknya

PuteriSatu said...

patutla semalam hubby kata hadil mandi pool... tapi pool dia kecik je muat sorang mandi... ahaks... Aqilah nyer pool boleh la 4-5 orang tumpang mandi... tapi tak de sapa pun nak sudi nak tompang pool aqilah...huhuhu...