nak pegi ke tak??


ari ni dan esok ada karnival WOW di putrajaya... teringin nak tengok hot air balloon coz b4 dis tak penah pegi pon any event belon panas kat putrajaya... tengok kat tv penah lah.. sila kesian..sob...sob... cuaca cam panas jer ari ni.. tengah memikir lagi ni nak pegi ke tak... ermm....

.
.
.




tak payah pegi la kot sebab kat famville saya pon ada belon-belon ajaib ni... ada 4 ketul lagi.... haaha... tak payah besesak kat sana... sambil tengok belon panas, sambil kutip hasil ternakan dan harvest... betambah jugak duit ladang ku.... ahaks!!

p/s ~ pandai jugak ibu hadif ni buat lawak kambing!! blueerrkkk....

7 comments:

IyouweBlog.com said...

hahahaha itu pun kire hot air belon?
hahahaha


nanged u. nang this to read comparison between maxis and celcom broadband!

Miss Q said...

tadi lalu kawasan situ. ada 2 belon. ada org senamrobik laa

umie said...

k..umie nak g petang ni...umie nak ajak zulaiha g teman hahhaha....

~Firsya~ said...

a'a kan,kiela pon still dok pikir lg,nak g ke x...huhuhu

|| NaFiRaa || said...

hahaha.. seb baik ai belom terjebak ngan game kt fb nih..:P

mommyYen said...

pergi sebelah petang la mama hadif,kesian kat bbudak nak enjoy.untung2 mama hadif nanti terserempak geng bloggers..heheh.kan bes..

Farah said...

saya dengar bulan 3 pon ade jugak event hot air ballon kat putrajaya..skang memang panas la nak kluar rumah pon rase malas