pantas dan cargas masa berlalu...


tup-tup dah nak akhir bulan february dah... next week dah masok Mac... ermmm.... sekejab jer masa berjalan... betul la pepatah masa itu emas... masa yang lepas tak leh ulang balik... so, life must go on tak kira apa jua dugaan dan halangan mendatang....

p/s : besok cuti lagi sempena sambutan Maulidur Rasul...

ok, hadif skang pon dah nak masok 1 taon 4 bulan.... dah pandai buat macam².. tiap ari ade je magic dan miracle hadif tunjuk kat ibu... huhuhu...bahagia sungguh jadi ibu ni kan?

gambo kat bawah ni tangkap pagi tadi kat taska... teman hadif makan dulu... skang nih hadif takmoh dah ibu suap... nak makan sendiri... klu ibu suap, protes guling-guling taknak makan! hadif.... hadif... nak independent ye? boleh la ibu kasi hadif adik... nak? huhuhu...




nyway, Selamat Menyambut Maulidur Rasul... Sesungguhnya Rasulullah s.a.w adalah ikutan sepanjang zaman....

tema sambutan tahun ni ialah 'Memantap Ukhuwah Memperkasa Ummah!



14 comments:

ZIANA ♥ FARREL said...

at least hadif nak pakai tisu letak kat baju tu..farrel klu i letak tisu, dia buang.so lepas dia makan sure kena ganti baju..huhuhu

Deelira @ Deeliraz said...

cutenya tgk mulut hadif pic yang ke3 tuh..cam dia nak bgtahu ..nikmatnye makanan nih :P

Ena said...

wahhh.. comey nyer hadif mamam sendiri..
dah nampak besar dah anak bujang nie.. encem!

mamaaerish : said...

wah... pandainyer..... bsr suda kan?... mestila nk mamam sendiri... (",)

umie said...

wah k...nak tambah adik utk hadif ker...bagus²..hehhee..

Wansteddy Tales said...

wah! hadif dah pandai berdikari. dr riak wajah nmpk ciri2 bijaksana pd hadif ni :)

Agnes said...

hadif sayang ibu nak kasi hadif adik tu...bestkan ada kawan utk main...

pintar tul makan sendiri..bagus....vish kecil2 pun pandai nak ambil sudu dari kita...nak pegang sendirig

Dee said...

cutenya hadif mkn sendiri..salam maulidur rasul juga..

♥ EeiNz ♥ said...

jom la join da club kay. kasi adik kt anak sulung kitee...hehehe

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. dah besar dh tu...:)

selamat hari maulidurasul juga..:)

mommyYen said...

aww..hadif dah besar nak suap sendiri.ttap comel gak..hihi

MRS. K said...

ziana ~ huhu.. nasib baik die tak usik tisu tu..

deelira ~ haha... sayang nasik tu masin skit

ena ~ dah besau dan banyak peel

mamaerish ~ huhu.. kita la penat skit nak kena bersihkan blik nasi yg tumpah.. tapi its ok.. kena blaja makan sendiri dah

umie ~ ada plan camtu.. tp nanti dlu...

MRS. K said...

wansteddy ~ InsyaAllah.. bijak hendaknya..

agnes ~ yezza.... kita tunggu...

dee ~ selamat bercuti la ek

eeinz ~ nak memang nak TAPI... tunggu dlu la kot...hehehe

nafira ~ selamat jugak

mommyen ~ comelkan? ahakss

syariza09 said...

pandainya hadif. nak praktik kt aiman gak ler. x pernah bg dia pluang suap sudu sendiri. cian dia