sikit lagi...


semalam check duit kat nuffnang ada RM23 camtu.. pagi tadi check dah ada RM43.18... fuh.. sungguh teruja! sikit lagi dah boleh cash out...heheheehe.... tenkiu nuffnang sudi letak iklan² kat blog saya! i lebiu nangnang!!


p/s : baru je semalam dapat cek nuffnang!! rezeki sungguh! kali ni nak tunggu banyak skit baru nak cash out!!

9 comments:

Ena said...

Bestnyerr.. camner leh bertambah ngan cepat ek?
memg rezeki betul la.. :)

umie said...

k..cma mana nak wat dia jadi byk gitu?

MRS. K said...

ena & umie
~ buffered earnings & Metered earnings yang masyuk banyak...

Diarihatiku1976 said...

wah.. terer ni.. dah byk kali cash out ekk... meh beri petua sikit camner mencanak naik tu..

Naura's Villa said...

ha ah la..camner nak bagi banyak ek?kita punya ada 30 hengget jer..oo,kalau kita nak cash out bila2 jer bleh ker?caner tu?

MRS. K said...

diarihatiku
~ baru sekali cashout la kak... takde petua pon rajin update blog jer

naura
~ eh, nak cash out kena tunggu rm51 la...

Kniedaz said...

ada 50 sen je..tak tau camna nk jd byk...huhu T_T

hajarus said...

wow, bestnyer mrs.k.. cepat tul mencanak naik... jeles ni... hehehe..

|| NaFiRaa || said...

alaaaaaa.... semalam baru view cheque.. hari nih dh hampir leh cash out lagi dah!!!! bagi lah tips kat ai u!!!:)