10 tahun menyulam cinta


akhirnya bertemu di atas pelamin jua

buat sahabatku niza dan anoi, selamat pengantin baru
semoga ikatan kalian kekal hingga ke hujung nyawa....

tabik spring utk korang... walau byk dugaan sepanjang 10 taon ni, korang berjaya jugak ke jinjang pelamin! even sorang ke timur, sorang ke barat tapi
kalau dah jodoh tak ke mana...


p/s ~ sorry sesangat aku tak dapat balik tepeng on that day. ada urusan yang melibatkan masa depan yang perlu diselesaikan! hohohoh... nyway, pelamin korang memang terbaik la kat tepeng tu!!



9 comments:

Ena said...

Tahniah!!..
wah lamenyer menyulam kasih!!
Alhamdulillah.. Moge kelak ke akhir hayat..

[-suziey-] said...

waaa lamanya menyulam kasih..tahniah utk pengantin

Deelira @ Deeliraz said...

TERBAIK!!

kenwooi said...

congrats to them =)

mamaaerish : said...

wah lama tuh... moga bahagia kekal hingga ker hujung nyawa... (",)

Dee said...

cantik pelamin n pengantin..tahniah!

Elyn said...

cantik pelamin!!!

Misbehave said...

lawa sgt pelamin dia! :)

riena said...

skrg ni suma trend pelamin mcm tu kn..agak2nya 2 thn g trend mcmne eh??? huhuhuhuhu...