3 hari 2 malam ku termimpi², akhirnya ku dapat jugak!!


seriyes weii.. since isnin lepas saya dok ngidam nak makan big apple! hari ni baru tercapai hasrat di hati! thank u to someone yang sudi belanja utk memenuhi napsu makan ku ini! memang kenyang la hari ni.. pagi tadi makan nasi lemak, sampai tengahari still kenyang lagi... pastu dalam 1.00 pm, pi makan big apple plak... sampai je opis, saya mengketedaghah nasi lemak pagi tadi lagi skali! huh! memang super-duper buruk lantak betoi! bini sapa la ni... tapi yang penting, malam ni takde la termimpi-mimpi dah big apple itu!

i'm wearing pink today - inside & out!! waawiieee....



8 comments:

..nOj.. said...

ok ini mmg entry yg sgt kejam!! aku benci ko

|| NaFiRaa || said...

adesslahhh.. sodapnye!! meleleh wooo!!

MRS. K said...

noj ~ apakah??? hohoho.. jgn la benci i..i sayang sama lu..hohoho

nafiraa ~ tu la pasal.. lama ni blom ngandung lagi ni.. klu pegnen tak tau la camna...

[-suziey-] said...

perghh bestnye..ptg2 buat diriku terliur utk minum ptg bersama big apple..huhu..

amboih pink panther la ni..luar dalam:D

Echa said...

waa.. big epel.. harus beli jugak.. esok tunggu entry. hahahahahaha...

hajarus said...

tengok pic ni tetiba tingin juga... hohoho...

~aSHa~ said...

mimpi menjadi kenyataan..caya la beb

IbuHanna said...

salam perkenalan K,

keje DCA eh? akak dlu penah jd warga DCA..thn 2002 - 2006..jaga PPK..kenal ramai gak staff dept you..

~sis Izza~