akhirnya kau jadi milikku!!!



kecoh betui la mak hadif ni! dapat membership KK Home Deco pon nak kecoh satu dunia! pedulik arrr! yang penting saya amat-amat bahgia!!! hahaha...


saya just beli bunga & pasu ni je! orang lain yang beli banyak barang tapi beliau sangat baik hati sebab kasi saya yang isi borang ahli tu!! best kan beliau???

p/s ~ ade sape nak pinjam kad? leh dapat 20% diskaun...




11 comments:

bukhairiah said...

cantek la bunga tue...bli dh siap gubah ker or asing2?

Deelira @ Deeliraz said...

lepas dah jadi ahli ni leh ar beli banyak2 lagik ek

Siti said...

waaa...jadi ahli yer..lepas ni leh shopping byk brg deko..mesti lawo umah tu yer.

MRS. K said...

deelira ~ hajat dihati macam tu la.. hahah..

bukhairiah ~ psst... beli yang siap gubah!! huhuu.. i tak pandai la nak gubah2 ni...

siti ~ hahaha... beli skit-skit jer... hubby tak bekenan sangat english style ni...

Elyn said...

hehe cun plak deco tu!!

umie said...

ye ker? best nyer..kedai kat nilai 3 tu ke?

MRS. K said...

umie ~ yer la.. kat nilai 3.. kk kat kajang pon ade

mamaaerish : said...

wah bestnyer...nak jugak... hik3

~aSHa~ said...

KK home deco ni kat mana lagi ada? bleh pinjam no kad je ke atau dgn kad2? eheheee

Puteri Satu said...

oh minat english style gak rupanya ye...huhuhu...

MRS. K said...

asha ~ kat nilai, kajang, ampang, ipoh.. etc.. hehe...

puteri 1 ~ takde la minat sangat kak.. biasa jee.. hubby i tak suke sangat bunga2 ni...