Blogger Template Designer


kepada sesape yang blog nye masih di format yang lama, boleh la upgrade new format di draft.blogger.com







sekarang anda boleh menukar template semudah A, B, C dengan adanya blogger template designer. klik jer template designer seperti gambar di bawah...


ini contoh blog contest saya... anda hanya perlu klik ajer template yang menjadi idaman kalbu! sonang jo!!

12 comments:

mommyYen said...

nice info mama hadif,saya pun baru nak godek godek draf blogger tu..hihi

|| NaFiRaa || said...

mak haih!! senang nye!!! nak try lah!!

kenwooi said...

yeah cool stuff.. but too bad im not on blogger edy.. =P

Elyn said...

tak berani nk tukar lai sebab kang jadik mende lain heheheh

MRS. K said...

mommyyen ~ tq.. i pon blom abis godek lagi

nafira ~ sonang jo.. sila try

kenwooi ~ heheh... its ok

elyn ~ i dah try.. so far takde pape.. leh tuka layout lama blik

mRs.aJaQue said...

xjadik pown.......hihi

Echa said...

wah.. besnya... bole try ni.. tq so muchhh...

umie said...

bagus2..umik nak try la..

ibu_arifa said...

nak try jgk nnt..thanks

syariza09 said...

thanks a lot. ai dh pn tukar layout baru. tp lum abis godek lg

MRS. K said...

MRS Ajaq ~ TAK JADI? Musykil ni..huhuhu

iem said...

thanks for info..nnt nk trylah

mama hadif,nk tanya ni leh tak nk minta no phone org yg buat ciling kapur umah u dulu...kalau adalah..tq