Coffee Village


lunch semalam dekat coffee village! sape² yang dok putrajaya, pinggiran putra, bangi mesti perasan restoran ni kat area sungai merab luar tu... dekat je ngan umah nenek mertua ku! dah 2 kali terjah sini! restoran ala-ala kopitiam saya rasa dan yang paling best belakang restoran ni ada kolam mancing!!! redup sekit pemandangan tapi tak redup sangat coz cuaca panas!!!

ni gambo lepas kenyang!!!


kite order dulu... tengahari takde ala-carte yer.. sume set nasi putih beserta air... harga dalam RM8.00 - 8.50 satu set.


sementara tunggu makanan sampai, kite makan dulu tapai ubi sebagai pembuka selera!


nasi putih


ikan merah masak asam pedas!! kowww giler! sedap!


kari kambing ke kari kentang ni??


kari ayam ni saya yang punye!


2 jenis sayur die kasi


semua set die kasi air sirap eh! kedekut! hohohoho... tapi hati riang tak terkira sebab makan free lagi dan lagi dan lagi!!!! tenkiu boss!



8 comments:

mRs.aJaQue said...

sedapnyer...kasi kecur airliur bb tau..eh..mak bb..hehe

~aSHa~ said...

mmg best makan free..

|| NaFiRaa || said...

sungguh menyelerakan!!! lagi2 free..muahahaha

Siti said...

kat mana yer..asal siti tak pernah nampak nih..takpe..lepas ni gi survey...

sedap sungguh la tapai tu..huhu

♥ EeiNz ♥ said...

bru smlm lalu kat sini. nti teringin gak nk makan sana pas mabok ilang...huhuhu

Anonymous said...

kak..mcm mne nk pergi sne..bole bg direction tak..huhu

akiss ferrero. said...

western sini sedap!

Cahaya Kita said...

aduihhhh!! gigit jari!! sedap nye!! price kat sini ok x?