Derita Merindu...


1st time ayah hadif kena outstation lama sejak ada hadif... sangat sedih kena handle hadif sesorang! bab yang paling lemah skali kalau tengah drive hadif mengamuk kat dalam carseat!! adooii... takkan nak benti kat tengah jalan pulak? sebelum ayah hadif gi keje smalam, we all dah siap² beli biskut, coklat untuk simpan lam kete... kes nak lekakan hadif lam kete agar jangan mengamuk!! dan paling teruk hadif kena tahan telinga dengar ibu menyanyi sumbang-mambang!!! huhuhu.... nasib laa....


p/s ~ sedih okey kena tinggal!

6 comments:

Ena said...

hu3x.. memg haru kan klu jd camtu..
cam x tentu arah jer bile anak dah mule nanges kat lam carseat tu.. kebetulan memg anak ena time tu memg x suke dok lam carseat..mase tu kijer kat swasta.. so, skrg senang sikit la sbb leh g kijer sesame ngan hubby..

Hot Mummy said...

ala kay, rileks la dik. akak ni sampai muak dh kene tinggal. dh x lalu nak tanye bile pegi, bile balik, pegi mane pulak...kekekeekekekekekekek

Intan said...

Dear, kena tinggal sat je tu. Dun be sad. He he...part ibu dia nyanyi sumbang-mambang tu nak tergelak den baca :D

Sabar je lah hadif...ekeke!

::Mamalyna:: said...

penah skali tinggal ng lyna tuk 2 malam coz ayah die kena attend team building, time tue lyna kena demam panas + ulser dalam mulut...wuaa...menangis malam2..sangat serik lorr...

kenwooi said...

he'll be back soon =)

kenwooi.com

PuteriSatu said...

try pasang dvd dalam keta...sure dia leka... Aqilah tu je ubat bila dok dalam keta.... confirm tengok tom n jery sampai lelap...ahaks..