it's a bird, it's a plane... No! it's superman???


2nd Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2010
18 - 21 March 2010


belon-belon ajaib ni datang lagi!! so, kalau dah takde idea nak bawak anak ke mana cuti skolah ni, boleh la bawak anak² jejalan ke Putrajaya! bawak anak naik belon panas ni! harga tak sure la brape sebab saya pon tak penah pegi yang 1st punya... huhuhuhu... sape yang tau bape die charge naik belon ni, boleh la share kat sini yer... utk info lanjut leh klik website die...


antara negara² yang terlibat dalam fiesta kali ni :-


si buah oren ~ Belgium

New Zealand

Poland

Netherlands

Malaysia tanah airku

Malaysia lagi

ada banyak negara lagi yang join, tapi seperti biasa i malas nak copy gambo die... nak tengok kot-kot belon panas negara pojaan korang join ke tak, sila klik SINI


6 comments:

kenwooi said...

beautiful balloons! =D

Ena said...

cantekk.. pun x pernah naik lagi.. tp cam gayat pulak nak naik! takut jatuh la pulok!!

[-suziey-] said...

waaa syioknya ..fancy je

Farah said...

nak pergi jugak!!! tp takleh sebab balik terengganu huhu

Farah said...

nak pergi jugak!!! tp takleh sebab balik terengganu huhu

kumfye said...

those balloon are nice...i never try to ride it before...have a nice day...

thefye.com