pulut kuning di pagi hari


cerita dah agak-agak basi...kejadian isnin lepas tapi baru nak update... ok la kan, belum seminggu lagi? hukhuk!! isnin yang lalu, ade besday celebration utk staff opis saya yang lahir bulan Jan - Mac... selalunya mesti order kek besar punya tapi kali ni nak ubah skit buat pulut kuning! makan pulak dengan rendang ayam + kari ayam kentang... fuhh!!! u all bayang la sendiri camne...

nyway, korang dah sarapan ker? kalau belum, layan la dulu gambo makanan ni.. amik inspirasi.. sila terliur... hahaha...


pulut kuning dan eksesorinya


cream puff yang memang berkrim


agar-agar yang manis-manis buah...


Jan-Mac babies...


babies jugak ni! bergambo dengan mesin punch card!. opis lain dah pakai thumb print dah... hehehe...


ini la hadiah utk tahun ni... towel mandi yang sangat best sebab menyerap air dengan lebih berkesan!


last year dapat mug yang tempek muka sendiri! taon takkan nak bagi mug lagi kan... so we all yg ajk kelab ni jenuh memikir nak kasi ape untuk besday babies ni... last skali beli towel je la tapi tempah jahit seperti dalam gambar... ni kami tempah jahit kat semarak, nilai... harga untuk ayat di atas adalah RM7... kalau korang tau tempat jahit yang lagi murah, boleh bagi tau tak kat saya... TQ



10 comments:

Ena said...

sedapnyer.. dah lame x makan pulut kuning..

ratna said...

hm.. cream puff tu favourite tu.. MRS.K.. opis saya pun masih guna punch card.

bukhairiah said...

kt opis ai pon pkai lg punch card tue...sng nk ngelat klo terrrrr lmbt or terrrrrrr lik awal

Siti said...

sonoknya ada birthday celebration camni..mesti happy jer kan...sedap nampak pulut kuning tu..

~Zetty84~ said...

erm..dapnyer tgk cream puff dgn agar2 pandan tuh...
wat terliur je pepagi nih..huhu
haha..kat tempat zati pun pakai punch card tuh lagik...
koro betul la ofis kita nih...

Wansteddy Tales said...

ofisku pn sama lapuk jugak pakai kotak punch kad lagi hohoho... xpe2... masih ada yang gunapakai kira blm kolot lagi la mesin punch kad ni huhu

Kniedaz said...

kami pun baru wat majlis besday utk jan-mac..hehe..best kan bila wat majlis camni kat ofis

|| NaFiRaa || said...

huhuhu.. makanan sume sedap2!!! cream puff tu adalah feberet ai..huhuhu...nak crean puff!!!!!

[-suziey-] said...

waaaa seapnya cream puff...bestnya ade celebration besday..

Dee said...

i like pulut kuning n rendang..pergh..meleleh air liur..