Resepi Rahsia ~ patut terjah segera!!!


hari ni Jumaat, lunch hour agak lama... so, apa kata korang terjah Secret Recipe. sebab? sebab ada Pocket Savers Lunch. sepinggan hanya RM10! kalau nak add on iced lemon tea hanya tambah RM2! saya dah terjah semalam, maklum la dah gaji..nyum...nyum... sedap! kelazatannya masih terasa kat tekak sampai sekarang! okey, ni tipu! huhuhuh...



iced lemon tea yang agak-agak boleh la.. air saya kurang manis la semalam!


beef spaghetti bolognese


grilled black pepper chicken


menyelerakan?? hahaha.. korang telan air liur yer??? yang tengah mengidam tu, segera dapatkan di pasaran! kang meleleh pulak air liur baby!!!


12 comments:

Siti said...

waaaa..sedapnya..macam nak kena etrjah jer nih..huhu...best2...

electroboy said...

aku dah try semua makanan di secret recipe, semua tak sedap kecuali kek and lamb rack dia je.. hmmmph!

Anonymous said...

ct, aku skrg dh x p secret recipe....
aku x tau la betoi ke tak, de org kt dlm mskn secret recipe ni de a**k....wallahhualam.

Ena said...

SR? wahhh bestnyer..memg termengidam terus tgk nie.. hu3x..

@juera said...

sedap wehh..nk kna terjah jgk tengahari nnti ni..

::Mamalyna:: said...

daku tetiba lapor...tulun2...

nuraarin-life said...

makanan saya kurang minat but i'm craving the cake nyer....

Misbehave said...

thanx for da info, malam tadi baru lalu kalo tau singgah kejap hehe.

mommyYen said...

lorr..sedapnya spageti n black pepper chic tu..rasa nak mkn skrng saja nih...

NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF said...

lama tak masuk sini.terlepas pulak giveaway. birthday same ngan saya.....huhuhu. 20mac, saya pun yg ke 28 jugak....

|| NaFiRaa || said...

adessslaaa... sedapnye black pepper chiken tuh!! meleleh..

Dee said...

kt bwh my opis ada SR..tp lps ni..kalo nk mkn SR kena gi tempat lain ar..sbb nk pindah opis dh kan..hehehe..