satu-satu


baru sampai opis ni.. tadi p check up hadif kat spital... hadif dah discharged...pas ni tak payah pi check up lagi dah coz semua ok...Alhamdulillah....

buat keja dulu...then baru blogwalking, okies? daa....


p/s ~ hadif dulu juandis teruk, so kena pi cek up selalu coz doc nak monitor progress hadif...

6 comments:

Agnes said...

oh hadif kena jaundice teruk dulu ye babe...kalau u pregnant lagi i recommend Elken Dr. Xeniji in jar..harga dlm 600 satu botol..mujarab..by God will tak kan kena jaundice...baby lahir putih melepak bersih jer...satu botol tu boleh tahan 9 bulan kita mkn berbaloi...cewah promote lak

hadif syg semoga sihat selalu ya

Ena said...

cam anak sy si kakak tu juge la dulu.. skrg je dah x yah check up lagik.. tunggu dier 6 tahun lak.. eh! tahun depan sudaahh.. hhohoh..

::Mamalyna:: said...

oooo...tingat member taska lyna ari tue, pun bawak anak cek up selalu coz jaundis teruk sampai pakai 4 lampu..

MRS. K said...

agnes ~ kena tunggu 2nd baby dulu la.. hehe..nyway, thanx for sharing

ena ~ hadif dah tak payah cek up dah.. kakak kena pegi umur 6 taon eh?

mamalyna ~ hadif dulu 3 lampu.. 4 hari gak tido spital

~aSHa~ said...

eh dia kena jaundis lagi ke? tak paham..hadif awarded ke? eh betul2 aku ketinggalan ke ni?

MRS. K said...

asha ~ eh, tak la... takde juandis dah.. tak masok ward.. discharged means lepas ni tak payah p cek up dah... hehehe