UPDATE!!


saya dah tempah tiket ke langkawi. only RM184 untuk 3 dewasa & 1 infant... hadif punya tiket dah RM100... dewasa RM84 jer utk 3 orang.. mahal betui infant padahal dok atas riba kita ja...travel on oktober... dan akan ke kuala terengganu on new year 2011!! saya tak kira, mau pergi pulau perhentian jugak!! tiket ke terengganu saya dapat harga RM84 untuk 3 orang!!! yipppieee....

12 comments:

Deelira @ Deeliraz said...

besh2..

Elyn said...

hamboiii nak jalan sakan ni!!

hatiberbunga said...

ha.. memang! aritu pun masa ann gi langkawi, tiket si asyraf tu yg mahal berbanding kami nyer. nasib baik time tu dorg baik hati bagi 1 seat kosong utk asyraf. rasa berbaloi la skit..

MRS. K said...

deelira ~ amat la best sekali 2 kali 3 kali... lalala

hatiberbunga ~ tu la pasal! klu dapat seat berbaloi jugak bayar 100 tu!

elyn ~ hehehe... sekali sekala...

|| NaFiRaa || said...

wahhhh.. slamat bercuti k!!!

mamaaerish : said...

wah.... nk ikut... :)

mRs.aJaQue said...

promo smpai bile nih..ai nk bersalin lu...kang terberanak lam flight..da air asia kne bgi pakej seumur idup untuk saye...hehehe

MRS. K said...

nafira ~ tq dear..tapi lambat lagi tu!

mamaerish ~ jom.. tak kisah punya.. meh la..

mrs. ajaque ~ akak dah komen kat blog ayu... hehehe

Siti said...

mmg tuk infant mahal dr dewasa sebab dia takde diskaun..huhu

ZIANA ♥ FARREL said...

ni bulan brp punya flight ni??heheheh..jalan sakan! hubby u xbusy ek??i nerves ni nak training sprm..huhuhu...

MRS. K said...

siti ~ itu la pasal... nape tak free je.. bukan dapat seat pon!

ziana ~ hubby i teramat la bizi! tapi kena gak cuti kan.. takkan keje manjang...

Dee said...

murah tu..berbaloi-baloi..