Wardrobe Tom & Jerry

ni hadif punya tempat simpanan harta karun since umur die 2 bulan.... dalam ni la saya letak baju, seluar, towel, selimut, minyak angin, telon.. sume la termasuk la set mandian die.... so, meningkatnya umur hadif, makin bertambah la harta karun dalam ni dan dah tak boleh menampung dah semua benda alah tu! so, timbul la kesedaran sivik nak beli almari kecik untuk hadif!


so, ini dia almari baru hadif! gambo tom & jerry lagi! beli kat kedai perabot area Nilai ni jer... harga RM130 lepas mintak kurang! delivery adalah free sebab dekat je kan! kalau dia caj, mau aku bakar kedai die! hahaa...


meh tengok kat dalam plak!

banyak space lagi tu boleh disumbat! yeehaaa!! bermula lah pengembaraan mencari dan menambah harta-harta untuk hadif ! Sogo sale lagi ker? hehehehe....



p/s ~ semalam hujan lebat sangat + giler.... tak leh nak kua beli lampu lawa! sob..sob..sob...


8 comments:

ardinihumaira said...

comel! dni pon nak beli gak wardrobe nak letak baju2 yang kena lipat. hehe

Siti said...

siti pun tingin nak belikan almari baju tuk anak2..tapi tak tau la bila. tunggu diorg leh tidur bilik sendiri dulu kot.

catik la..almari tu...

Deelira @ Deeliraz said...

comelnya lemari dia..
hadif tom n jerry
lemari anak2 zue geng2 nobita :D

Ummu Sofea said...

Cantiknya n tidy la almari anak teruna dia ni.. :)
Tengah mencari2 juga almari utk anak dara sy ni. Faham2 sajalah barangan anak dara 2,3x ganda barangan anak teruna.

Puteri Satu said...

Klu aqilah tengok mesti jatuh cinta.. sebab tom n jery kan... peberet kartun dia..hiks... Tapi Aqilah dulu pun ada almari cam tu kay... tapi kaler pink...tak tahan lama ler... maklumla almari bebudakkan... selalu bukak tutup-bukak tutup.. pintu tercabut.. tuh yang gi rembat drawer IKEA tuh.. hiks...

MRS. K said...

ardini ~ hehe.. cepat la segera beli...

siti ~ okey je.. bila2 nanti depa dah ada bilik sendiri, beli yang besau punye yer...

deelira ~ yang doraemon tu besaq sangat! baju hadif cikit jer...

ummusofea ~ kalau anak dara punya lagi la rambang mata! mcm2 karton ada...

puteri1 ~ hehe.. mmg tak tahan kak... slow-slow la kan.. budak kecik lagi, almari pon kecik la... hehhe

Misbehave said...

anak bujang ni da ada almari da hehe..

Intan said...

Waaa nice lah almari dia :D