freaky thursday


hoolllla frenzie!

hari ni baru masuk opis... since monday tak sempat nak jelajah blog korang.... hari ni saya try khatam balik.... huhuhu... pagi ni hujan sangat lebat, dapat tidur dengan kusyuk dan tawadhuk!!! best sungguh!

cite JB dah abis... tapi sempat gak pulang dengan hasil tangkapan yang amat memuaskan hati!!

penuh esbok ku dengan hasil tangkapan di Johor! udang pontian yang manis dan besau-besau belaka serta otak-otak frozen from kempas!!! sape nak join makan, sila la jangan malu-malu datang ke rumah....


9 comments:

[-suziey-] said...

WOHOOOO SGT LUMAYAN HASIL ROMPAKAN...BESTTTT

♥ EeiNz ♥ said...

nak udang ! nak udang ! nak udang ! hehehe

Ena said...

wahhhhhhhhhhhh... lumayannnnnn seihhhhhhhhhhhhhh..

♥ EeiNz ♥ said...

nak udang ! nak udang ! nak udang ! hehehe

~UNai~ said...

banyaknyer khazanah dlm frezer ang.. kene buat bbq la gitu..

hajarus said...

mai ai banyaknyer stok... xleh tahan otak2 sedapnyer....

Puteri Satu said...

apapun tima kasih bagi akak otak-otak tu... memang cedap... petang semalam gak husband dok bakar atas api... besh..besh.. terima kasih daun keladi ye...

Elyn said...

i pun br lps bercuti!! ni br terjah blog u heheh

|| NaFiRaa || said...

udang???? sedapnye!!!! penuh peti ais!!